AquaRepel Thermal Leg Warmers - ID: A039265

GripGrabAquaRepel Thermal Leg Warmers

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om AquaRepel Thermal Leg Warmers från GripGrab

Benvärmarna GripGrab AquaRepel är tillverkade av ett vattenavstötande och vindtätt material som erbjuder ett effektivt skydd när du cyklar i hårda väderförhållanden. Kombinera benvärmarna med vindtäta bibshorts och bär dem över skaftet på vattentätaskoöverdrag, så är du skyddad från midjan till tårna. Cykla i alla väderlekar! Silikonelastiska greppare på toppen håller värmarna på plats, medan en andra kiselgreppare vid basen gör det möjligt att placera den vattenavvisande värmaren över en vattentät galosch för att förhindra våta fötter. Reflekterande logotyper ökar din synlighet och säkerhet. I motsats till klassiska värmare, suger dessa AquaRepel-värmare inte åt sig lika mycket vatten och är därför lättare och bekvämare att bära i regn.

Material
45% Polyester, 40% Polyamid, 15% Elastan.
GripGrab bygger på en passion för cykling och löpning och drömmen om att bygga ett varumärke av produkter som gör dessa sporter roliga, oavsett hur kalla, våta eller blåsiga det är. Högkvalitativa tillbehör gör skillnaden mellan att vara för varm eller för kall, mellan att vara blöt eller torr och mellan att ses eller inte ses. Det här är de produkter de lever och andas för. GripGrab stöttar idrottare som har en sann passion för att springa eller cykla, idrottare som inspirerar andra att cykla mer, springa mer eller vara mer aktiva i allmänhet. Det här är deras lokala hjältar. GripGrab delar sina berättelser och för dem till liv på sin blogg, som syftar till att inspirera och motivera fler människor att njuta av sin sport under alla förhållanden.

Mer från GripGrab

Visa alla Accessoarer

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!