Arctic Waterproof Deep Winter Hi-Vis Shoe Cover - ID: A045058

GripGrabArctic Waterproof Deep Winter Hi-Vis Shoe Cover

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Arctic Waterproof Deep Winter Hi-Vis Shoe Cover från GripGrab

Arctic Waterproof Hi-Vis Winter Shoe Cover från GripGrab är ett av de varmaste skoöverdragen på marknaden och oumbärliga för riktigt kalla vinterdagar. Materialets höga synlighet ökar säkerheten vid cykling i dunkla förhållanden. Skoöverdraget är tillverkat av 4mm vattentät neoprene med ihåligt fiberfoder som ger dig maximal värmeisolering. Arctic Hi-Vis är konstruerade med IntelliSeal™, en innovativ teknologi som markant ökar hållbarheten och vattentätheten hos skoöverdragen.
Arctic Hi-Vis representerar en helt ny nivå av smidighet när det gäller att ta av och på skoöverdragen. Skoöverdraget saknar dragkedja och träs enkelt på innan man tar på sig cykelskorna. Detta har flera fördelar:
 • Ökad passform runt skon
 • Skoöverdraget passar till fler typer av skor
 • Ingen dragkedja innebär mindre irritation och en mer minimalistisk känsla
 • Ökad vattentäthet i överdelen
 • Kompatibelt med de flesta pedalsystemen.

GripGrab bygger på en passion för cykling och löpning och drömmen om att bygga ett varumärke av produkter som gör dessa sporter roliga, oavsett hur kalla, våta eller blåsiga det är. Högkvalitativa tillbehör gör skillnaden mellan att vara för varm eller för kall, mellan att vara blöt eller torr och mellan att ses eller inte ses. Det här är de produkter de lever och andas för. GripGrab stöttar idrottare som har en sann passion för att springa eller cykla, idrottare som inspirerar andra att cykla mer, springa mer eller vara mer aktiva i allmänhet. Det här är deras lokala hjältar. GripGrab delar sina berättelser och för dem till liv på sin blogg, som syftar till att inspirera och motivera fler människor att njuta av sin sport under alla förhållanden.

Mer från GripGrab

Visa alla Tillbehör Skor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!