Cloudburst Waterproof Midseason Glove - ID: A045039

Kampanj

GripGrabCloudburst Waterproof Midseason Glove

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cloudburst Waterproof Midseason Glove från GripGrab

Cloudburst från GripGrab är ett par helt vattentäta, vindtäta och högpresterande handskar för de våta och blåsiga dagarna. Till skillnad från de flesta vinterhandskar som är skrymmande och tjocka, är Cloudburst-modellen anmärkningsvärt tunn och subtil, vilket gör dem tilltalande för träning och tävling.

Den slanka och lätta konstruktionen med silikongrepp ger ett utmärkt grepp och känsla för styret och växelreglagen.

Förvänta dig ett par extraordinära handskar som sannolikt blir ditt favoritskydd på regniga dagar.

OutDry®-membranet är vattentätt och andas bra vilket gör Cloudburst till ett par handskar som kommer att fungera bra som allround handskar.

90% Polyester

8% Polyamid

2% Elastan

Egenskaper för Cloudburst Waterproof Midseason Glove:
Yttermaterial: Polyester
Handskmodell: Femfingerhandske
Membran: Outdry
Vattentäta: Ja
Vindtäta: Ja
GripGrab bygger på en passion för cykling och löpning och drömmen om att bygga ett varumärke av produkter som gör dessa sporter roliga, oavsett hur kalla, våta eller blåsiga det är. Högkvalitativa tillbehör gör skillnaden mellan att vara för varm eller för kall, mellan att vara blöt eller torr och mellan att ses eller inte ses. Det här är de produkter de lever och andas för. GripGrab stöttar idrottare som har en sann passion för att springa eller cykla, idrottare som inspirerar andra att cykla mer, springa mer eller vara mer aktiva i allmänhet. Det här är deras lokala hjältar. GripGrab delar sina berättelser och för dem till liv på sin blogg, som syftar till att inspirera och motivera fler människor att njuta av sin sport under alla förhållanden.

Mer från GripGrab

Visa alla Cykelhandskar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!