Merino Bamboo Half Zip Long Sl - ID: A070546

GripGrabMerino Bamboo Half Zip Long Sl

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Merino Bamboo Half Zip Long Sl från GripGrab

Det långärmade understället GripGrab Merino Bamboo med halvlång dragkedja är höjden av lyx vad gäller vinterlager. Det unika tyget kombinerar ett ytterlager i merinoull och ett innerlager i bambu som ger ett supermjukt och mycket isolerande underställ med otrolig andningsförmåga. De två naturliga textilerna är välkända för deras utomordentliga temperaturreglering och absorptionsförmåga och ser till att du håller dig bekväm även när du anstränger dig hårt under vintermånaderna. Polokragen ger extra värme och skydd, men när du behöver ”ventilera” gör den halvlånga dragkedjan det enkelt att få luftgenomströmning mellan lagrena. Hål för tummarna är ett perfekt sätt att hålla understället på plats när du tar på dig dina andra lager. Detta är ditt hemliga vapen inför vinterns cykelturer och alla typer av utomhusaktiviteter.
Egenskaper för Merino Bamboo Half Zip Long Sl:
Material: Merinoull
Dragkedja: Kort
GripGrab bygger på en passion för cykling och löpning och drömmen om att bygga ett varumärke av produkter som gör dessa sporter roliga, oavsett hur kalla, våta eller blåsiga det är. Högkvalitativa tillbehör gör skillnaden mellan att vara för varm eller för kall, mellan att vara blöt eller torr och mellan att ses eller inte ses. Det här är de produkter de lever och andas för. GripGrab stöttar idrottare som har en sann passion för att springa eller cykla, idrottare som inspirerar andra att cykla mer, springa mer eller vara mer aktiva i allmänhet. Det här är deras lokala hjältar. GripGrab delar sina berättelser och för dem till liv på sin blogg, som syftar till att inspirera och motivera fler människor att njuta av sin sport under alla förhållanden.

Mer från GripGrab

Visa alla Underställströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!