Ride Hi-Vis Waterproof Winter Glove - ID: A045055

GripGrabRide Hi-Vis Waterproof Winter Glove

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ride Hi-Vis Waterproof Winter Glove från GripGrab

Ride Waterproof Hi-Vis Winter Glove är en 100% vattentät och vindskyddad vinterhandske med utmärkt isolering. Handskens höga synlighet och reflekterade mönster ökar din säkerhet i dunkla förhållanden. Utrustad med en extra lång kardborreknäppning vid handleden som är tunn nog för att få plats under jackärmen. Vadderingen med DoctorGel i handflatan ökar komforten under längre cykelturer. Tummens material fungerar med tryckskärmar så du kan svara i telefonen utan att ta av dig handsken. Materials:

90% Polyester

10% Polyamid

Egenskaper för Ride Hi-Vis Waterproof Winter Glove:
Handskmodell: Femfingerhandske
Insida: Fodrad
Foder: Syntet
Löstagbart foder: Nej
Yttermaterial: Polyester
Vattentäta: Ja
Vindtäta: Ja
GripGrab bygger på en passion för cykling och löpning och drömmen om att bygga ett varumärke av produkter som gör dessa sporter roliga, oavsett hur kalla, våta eller blåsiga det är. Högkvalitativa tillbehör gör skillnaden mellan att vara för varm eller för kall, mellan att vara blöt eller torr och mellan att ses eller inte ses. Det här är de produkter de lever och andas för. GripGrab stöttar idrottare som har en sann passion för att springa eller cykla, idrottare som inspirerar andra att cykla mer, springa mer eller vara mer aktiva i allmänhet. Det här är deras lokala hjältar. GripGrab delar sina berättelser och för dem till liv på sin blogg, som syftar till att inspirera och motivera fler människor att njuta av sin sport under alla förhållanden.

Mer från GripGrab

Visa alla Löparhandskar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!