Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Ride Thermal Long Sleeve Base Layer - ID: A060715

Kampanj

GripGrabRide Thermal Long Sleeve Base Layer

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ride Thermal Long Sleeve Base Layer från GripGrab

Ride Thermal Long Sleeve Base Layer från GripGrab är din trotjänare för alla vinteraktiviteter, från cykling till löpning och skidåkning. Understället består av en polyesterblandning med två lager som ger enastående temperaturreglering, en supermjukkänsla och en fantastisk absorptions- och andningsförmåga. Plagget är behandlat med en speciell Polygiene®-behandling som gör det mer luktresistent så att du kan tvätta det mindre och använda det mer. Detta underställ är det perfekta alternativet förcyklister som cyklar varje dag (speciellt i det prisvärda 3-packerbjudandet) och vill ha komfort och prestation gång på gång. Unisex.
 • Polygiene®-textilhandling
 • Perfekt för kalla till milda väderförhållanden
 • Isolerande
 • Lätt åtsittande passform
 • Andningsbar

Material: 50% polypropen, 50% polyester.
Egenskaper för Ride Thermal Long Sleeve Base Layer:
Material: Syntet
Dragkedja: Nej
Flatlocksömmar: Nej
GripGrab bygger på en passion för cykling och löpning och drömmen om att bygga ett varumärke av produkter som gör dessa sporter roliga, oavsett hur kalla, våta eller blåsiga det är. Högkvalitativa tillbehör gör skillnaden mellan att vara för varm eller för kall, mellan att vara blöt eller torr och mellan att ses eller inte ses. Det här är de produkter de lever och andas för. GripGrab stöttar idrottare som har en sann passion för att springa eller cykla, idrottare som inspirerar andra att cykla mer, springa mer eller vara mer aktiva i allmänhet. Det här är deras lokala hjältar. GripGrab delar sina berättelser och för dem till liv på sin blogg, som syftar till att inspirera och motivera fler människor att njuta av sin sport under alla förhållanden.

Mer från GripGrab

Visa alla Underställströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!