Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Ride Thermal Short Sleeve Base - ID: A064313

Nyhet!

GripGrabRide Thermal Short Sleeve Base

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ride Thermal Short Sleeve Base från GripGrab

GripGrab Ride Thermal Short Sleeve Base Layer är ett mångsidigt baslager för alla cykelturer under kalla och milda förhållanden. Konstruktionen i två lager använder polyblandade material som är både mycket andningbara och fukttransporterande, så att du håller dig torr och bekväm så att du kan fokusera på din åktur.
För att hålla dig fräsch och luktfri har denna väst Polygiene®-behandling. Dess "Wear More. Wash Less®-tekniken använder silverjoner för att minska uppbyggnaden av luktinducerande bakterier. Behandlingen är helt säker att bära mot huden och tvättas inte ut. Minskad bakterieuppbyggnad leder till minskad lukt och därför minskad tvättfrekvens, vilket innebär att Polygiene® också kan förlänga livslängden för ett baslager och minimera dess miljöpåverkan.

Oavsett om du arbetar upp svett under intervall före säsongen eller letar efter extra isolering på en kylig höstmorgon, kommer detta baslager att hålla dig torr och bekväm. • Isolerande
 • Lätt komprimerad passform
 • Andas
 • Idealisk för kalla till milda förhållanden
 • Material: 50% polypropen, 50% polyester
GripGrab bygger på en passion för cykling och löpning och drömmen om att bygga ett varumärke av produkter som gör dessa sporter roliga, oavsett hur kalla, våta eller blåsiga det är. Högkvalitativa tillbehör gör skillnaden mellan att vara för varm eller för kall, mellan att vara blöt eller torr och mellan att ses eller inte ses. Det här är de produkter de lever och andas för. GripGrab stöttar idrottare som har en sann passion för att springa eller cykla, idrottare som inspirerar andra att cykla mer, springa mer eller vara mer aktiva i allmänhet. Det här är deras lokala hjältar. GripGrab delar sina berättelser och för dem till liv på sin blogg, som syftar till att inspirera och motivera fler människor att njuta av sin sport under alla förhållanden.

Mer från GripGrab

Visa alla Underställströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!