Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Ultralight Mesh Short Sleeve Base Layer - ID: A064312

Nyhet!

GripGrabUltralight Mesh Short Sleeve Base Layer

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ultralight Mesh Short Sleeve Base Layer från GripGrab

GripGrab Ultralight Mesh Short Sleeve Base Layer är ett baslager med kort ärm för sommarcykling i sommarvärme. Det fjäderlätta, öppna nätmaterialet gör att din hud kan andas medan du snabbt flyttar svett bort från kroppen så att du håller dig torr och bekväm. GripGrab Ultralight Mesh Short Sleeve Base Layer erbjuder dig komforten att fortsätta åka under de hetaste förhållandena. Med minimal vikt men maximal andningsförmåga har den all den prestanda och funktionalitet du behöver när du arbetar hårt i sommarvärmen.


 • Tight passform
 • Idealisk för varma förhållanden
 • Mycket bra andning
 • Material: 50% polypropen 50% polyester
Egenskaper för Ultralight Mesh Short Sleeve Base Layer:
Material: Syntet
GripGrab bygger på en passion för cykling och löpning och drömmen om att bygga ett varumärke av produkter som gör dessa sporter roliga, oavsett hur kalla, våta eller blåsiga det är. Högkvalitativa tillbehör gör skillnaden mellan att vara för varm eller för kall, mellan att vara blöt eller torr och mellan att ses eller inte ses. Det här är de produkter de lever och andas för. GripGrab stöttar idrottare som har en sann passion för att springa eller cykla, idrottare som inspirerar andra att cykla mer, springa mer eller vara mer aktiva i allmänhet. Det här är deras lokala hjältar. GripGrab delar sina berättelser och för dem till liv på sin blogg, som syftar till att inspirera och motivera fler människor att njuta av sin sport under alla förhållanden.

Mer från GripGrab

Visa alla Underställströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!