Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Windbreaking Short Sleeve Base Layer - ID: A064311

GripGrabWindbreaking Short Sleeve Base Layer

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Windbreaking Short Sleeve Base Layer från GripGrab

GripGrab Windbreaking Short Sleeve Base Layer är det skydd och komfort du behöver för att cykla under utmanande väderförhållanden. Genom att använda den innovativa Arrowind ™ -tekniken flyttar detta spännande nya baslager gränserna i att kombinera vindskydd, andningsförmågaoch stor rörelsefrihet Många vindtäta underställ har en andra panel av icke-stretch vindtätt membranmaterial på framsidan som kan begränsa rörelser och leda till värmeuppbyggnad. GripGrab Windbreaking Short Sleeve Base Layer utnyttjar emellertid ett nytt vindbeständigt tyg som är exceptionellt andningsbart och flexibelt.

Det vindskyddande tyget på framsidan och axlarna blockerar upp till 80 procent av luftpartiklarna som bombarderar din överkropp samtidigt som du håller samma andningsförmåga som finns i vanliga tyger. Baksidan av detta baslager är gjord av extremt andningsbart material med hög stretch som leder bort svett och gör att värmeuppbyggnad undviks. Det kombinerade resultatet är skydd och värmekontroll som håller dig bekväm på din åktur.

 • Vindtät
 • Mycket bra andning
 • Arrowind ™ -teknologi
 • Tight passform
 • Material: 50% polyamid, 20% polypropen, 20% polyester, 10% Elastan
Egenskaper för Windbreaking Short Sleeve Base Layer:
Material: Syntet
Dragkedja: Nej
GripGrab bygger på en passion för cykling och löpning och drömmen om att bygga ett varumärke av produkter som gör dessa sporter roliga, oavsett hur kalla, våta eller blåsiga det är. Högkvalitativa tillbehör gör skillnaden mellan att vara för varm eller för kall, mellan att vara blöt eller torr och mellan att ses eller inte ses. Det här är de produkter de lever och andas för. GripGrab stöttar idrottare som har en sann passion för att springa eller cykla, idrottare som inspirerar andra att cykla mer, springa mer eller vara mer aktiva i allmänhet. Det här är deras lokala hjältar. GripGrab delar sina berättelser och för dem till liv på sin blogg, som syftar till att inspirera och motivera fler människor att njuta av sin sport under alla förhållanden.

Mer från GripGrab

Visa alla Underställströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!