Grundéns

-
Grundéns är ett svenskt företag som i över hundra år har designat, utvecklat och tillverkat helt vattentäta kläder för yrkes- och fritidspersoner. Med fokus på den professionella marknaden med yrken som fiskare och jordbrukare, har det krävts att Grundéns levererar kläder av allra högsta kvalitet. Kläder som ska stå pall för de hårda påfrestningar som en användning inom yrkeslivet innebär.

Grundéns

(32 produkter)

Slitstarka kläder

Med kvalité och yrkesmässigt kunnande har Grundéns börjat locka till sig privata kunder och personer från andra branscher. Grundéns sortiment är indelat i fyra huvudkategorier; Yrkesfiske, Industri, Bygg & Anläggning samt Sport & Fritid.

Kläder för sport och fritid

Här hittar du till största del kläder inom kategorin Sport & Fritid och då främst regnjackor, regnbyxor samt en rad olika sydväster. En investering i regnkläder från Grundéns kommer troligtvis löna sig i det långa loppet. Kvalitén och passformen i plagg från Grundéns är svårslagen och väl värd vartenda öre. Hitta rätt kläder från Grundéns här på Outnorth.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!