Glacier Stainless Camper - ID: A039355

GSI OutdoorsGlacier Stainless Camper

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Glacier Stainless Camper från GSI Outdoors

Glacier Stainless Camper från GSI Outdoors är ett smart system av kastruller, tallrikar och lådor. Ta med dig setet när du ska laga mat naturen och du kan vara säker på att du får med dig allt. Tack vare smarta detaljer som en sil integrerad i grytlock, ett grepp som du kan fästa i kokkärl medan du lagar mat, isolerade muggar som är mycket kompakt. Glacier Stainless Camper har utformats för att svara på sanna gourmanders behov och setet har allt som du behöver njuta av god mat i det stora utomhus.

Här är företaget som älskar friluftsliv så mycket att de till och med kallar allt annat för meningslöst! Med denna humoristiska inställning till livet levererar de tekniska, roliga och fantasifulla outdoor-matlagningsprylar och smarta burkar i högsta kvalitet.

Mer från GSI Outdoors

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!