Pinnacle Dualist Complete - ID: A031164

GSI OutdoorsPinnacle Dualist Complete

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pinnacle Dualist Complete från GSI Outdoors

Pinnacle Dualist Complete är ett lätt och komplett köksset från GSI Outdoors för två personer. Du får bland annat ett friluftskök, ett vindskydd, en kastrull, ett lock, isolerade muggar/skålar och en packpåse till en brännare. Allt detta ryms smidigt i kastrullen som i sin tur ryms inuti en vattentät packpåse. Perfekt för dig som vill ha med dig ett smidigt kit på vandringen eller när du tältar, det tar minimalt med plats i packningen.
 • Vattentät packpåse som även går att använda som en vask eller hink
 • Finns plats för en gasbehållare
 • Ingår: Ett friluftskök med vindskydd, 1,8L Kastrull, Lock med sil, 2 isolerade muggar, 2 skålar, två sip-it lock, två ihopvikbara foons (gaffel/sked kombo) och en vattentät packpåse. 


Egenskaper för Pinnacle Dualist Complete:
Material: Hårdanodiserad aluminium
Vikt: 754 g
Här är företaget som älskar friluftsliv så mycket att de till och med kallar allt annat för meningslöst! Med denna humoristiska inställning till livet levererar de tekniska, roliga och fantasifulla outdoor-matlagningsprylar och smarta burkar i högsta kvalitet.

Mer från GSI Outdoors

Visa alla Friluftskök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!