Heat View Camping Stove - ID: A063442

GstoveHeat View Camping Stove

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Heat View Camping Stove från Gstove

Heat View Camping Stove är ugnen för den erfarna äventyraren som vill ha mer utrymme för ved, längre eldtid och mer värme på de kalla nätterna. Gstove har tagit bort bakugnen och gjort plats för mer ved och längre vedkubbar i denna modell. Ugnen är gjord av rostfritt stål, vilket ger en ugn som är robust och av högsta kvalitet. Om du har ett större tält, är denna ugn för dig. En förhöjd kant på baksidan av Gstoves ugn skapar ett sug, ökad förbränning och därmed mer effekt för mindre ved.
Vid dörren hittar du luftintaget i form av en roterande skiva. Vid full öppning blir ugnen snabbt varm, glödande röd och ger bra värme i tältet, även på sitt lägsta kommer den att hålla eld i ugnen, vilket garanterar att den inte slocknar. Dörren på ugnen kan hakas av så att du kan skaka ut alla matrester ur ugnen innan du åker hem.
Benen fälls ihop under transporten för att ta mindre utrymme och för att säkerställa att ugnen är stabil. De är fixerade med robusta splitter i benen för att säkerställa att benen inte kollapsar eller ugnen välter under användning. Delarna till skorstenen som medföljer ger en höjd på 234 cm och dessa är placerade inuti ugnen för att spara utrymme under transport. Där hittar du också en topphatt som fördelar röken jämt på alla sidor och säkerställer att mer värme ligger inuti tältet medan röken häller ut. Inne i ugnen hittar du två galler som kan tas bort om du vill använda större vedkubbar. Gallren säkerställer att ved brinner effektivt och inte bildar stora kol bitar, utan snarare en porös aska som lätt kan skrapas ut med den medföljande skrapan. De övre handtagen kan användas som en liten torkställning eller avlastning för grytor. De gör det också lättare att bära ugnen, och två kan bära ugnen tillsammans om så önskas. Handtagen viks ihop under transport för att spara utrymme.
Förutom vanliga rör och galler levereras ugnen med en skrapa för rengöring av ugnen, detta placeras inuti ugnen under transporten. Skrapan används när det finns en hel del aska under rosten och detta säkerställer att du alltid har hög syretillförsel i ugnen.
Standard innehåll: 1 x ugn, 6 x pipdelar, 1 x askgaller, 1 x topphatt, 1 x dörr med glasfönster
Rekommenderas till 2-14 personers tält
Material: Rostfritt stål
Höjd med standard pipor och ben: 234 cm
Ugn höjd: 20 cm
Ugn längd: 39 cm
Ugn bredd: 22 cm
Dörröppning höjd: 16,5 cm
Dörröppning bredd: 13,5 cm
Benhöjd: 10 cm
Piplängd standard: 36,5 cm
Handtag/torkställning längd: 29 cm
Handtag/torkställning bredd: 13,5 cm
Vikt: 9,5 kg
Gstove utvecklar och säljer kvalitativa produkter som gör friluftslivet så lätt och bekvämt som möjligt för alla som är involverade, oavsett om du campar en natt eller 365 nätter på ett år.

Mer från Gstove

Visa alla Tälttillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!