Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Guider

Outdoorlivet är till för alla. I naturen är alla välkomna oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå. Men hur väljer man rätt produkter för att få en så behaglig utomhusvistelse som möjligt? Här har vi samlat ett antal guider och artiklar som berör just detta. Hittar du inte svar på dina frågor här, tveka inte att kontakta vår kundservice!

Guider: Hitta rätt kläder, utrustning och tillbehör

I takt med att friluftsliv blir mer populärt, så har även produktsortimentet inom denna kategori blivit större och större. Det finns många valmöjligheter och det är bra för alla oss som älska naturen och utomhusaktiviteter. Kanske finns det till och med för många? Känner du att det är fallet för dig, så kan det vara svårt att veta vad du ska välja. Det blir inte bättre av att du inte har kännedom om alla olika produkter, egenskaper och fördelar/nackdelar och så vidare.

Kompromissa aldrig på utrustningen

Man säger ofta att man inte ska kompromissa på sin utrustning – och det är så sant som det är sagt. Sedan ska det självklart vara den rätta utrustningen också. Det är nämligen väsentligt för att din utomhusupplevelse – oavsett om det gäller korta dagsutflykter eller längre utflykter med övernattning – ska bli så lyckad som möjligt. Med andra ord är det essentiellt att du ger dig själv de bästa förutsättningarna. Att införskaffa utrustning som passar dina behov är också avgörande för om du överhuvudtaget kommer få användning för den, att du tar dig ut i naturen och faktiskt får glädje av den.

Bli klokare med våra guider

För att underlätta det hela har vi samlat våra bästa tips, råd och expertkunskaper i ett antal olika guider för dig. Här kan du bli lite klokare på hur du väljer rätt utrustning. Det finns en guide för dig som ska köpa ny sovsäck, nytt tält eller en skaljacka. Det finns även en materialguide på sidan som ger dig all kunskap som behövs för att känna till vanligt förekommande friluftsmaterial. Det kan kännas som en stor djungel att veta vad alla begrepp, material och tyg innebär – det är också ofta så att olika varumärken använder sina egna specifika material. Läs om alla material du med all sannolikhet har varit i kontakt med många gånger, men som du ändå inte känner till.

Har du all utrustning, men behöver en guide för att komma igång? Förtvivla inte – vi guidar dig även genom användningen av vanlig utrustning och ger dig praktiska råd för att komma igång med dina nya aktiviteter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!