Bergtagen, en ny kollektion från Fjällräven

Mitt namn är Mulle (jag lovar, det är inget smeknamn) och jag har varit i trakterna kring Abisko och testat en kollektion från Fjällräven som heter Bergtagen.

Under tre dagar, långt ifrån närmsta elledning och mobiltäckning, testade jag tillsammans med några kollegor och bergsguider denna kollektion i den miljö de är konstruerade för.

Fjällen kan bjuda på varierande väder och dessa skiften kan ske mycket fort, därför är det en utmaning att klä sig rätt. Solsken, regn, dimma och kraftig vind är väder som plötsligt kan slå till och då gäller det att vara utrustad med rätt typ av kläder. Under vår tid i fjällen var det faktiskt just detta som hände, regn möttes upp av minusgrader och snö, det är då man på riktigt förstår vikten av att ha korrekt klädsel och utrustning.

Efter att ha använt Bergtagen-kollektionen under mitt äventyr kan jag konstatera att Bergtagen inte är bara grymma och pålitliga kläder, det är även en känsla, man brukar säga att man blir ”Bergtagen”. 

Bergtagens kollektion passar dig som vill ha bra och vädertåliga kläder för ditt äventyr!

Bästa Outdoorhälsningar,
Mulle

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!