Haglöfs Byxor - Haglöfs grundades av en man med både drömmar och visioner. Skogsarbetarsonen Wiktor Haglöf var en hantverkare av den gamla skolan, övertygad om att om något ska bli riktigt bra så får man skapa det själv. Friluftslivet för hundra år sedan var långt ifrån någon självvald njutning i de trakter där Wiktor växte upp. Tvärtom, i Wiktors värld var det snarare ett nödvändigt ont att behöva vara ute i naturen. Att vara utomhus innebar slitigt skogsarbete eller att ta sig långväga genom tuff terräng för att komma till skolan. Wiktor Haglöf grundade därför sitt företag med visionen att underlätta, förenkla och förbättra för människor som var tvungna att vara utomhus, inte för att man nödvändigtvis älskar det, utan för att det är en del av livet. Vi tycker att det är en fantastisk grund för ett outdoor-företag. Vårt företag är byggt på en värdedriven grund; vi är pålitliga, nyfikna och stolta. Just pålitligheten innebär att du kan lita på att dina Haglöfsprodukter är hållbara och funktionella på alla vis. Nyfikenhet handlar om att vi hela tiden utvärderar oss själva för att se om vi kan bli ännu lite bättre, mer innovativa och mer relevanta för våra kunder. Och stolthet, ja det handlar om passionen vi har för det vi gör – att se till att du ser bättre ut, mår bättre, och presterar bättre i utrustning från Haglöfs. När man lägger ihop allt är vår vision ganska självklar: att inspirera folk att ta sig ut helt enkelt.

Haglöfs Byxor

(124 produkter)

Haglöfs byxor är gjorda av funktionella material för ändamål som skidåkning, pulshöjande aktiviteter, trekking och resande. Här hittar du allt från skidbyxor i Gore-Tex material till ultralätta löpartights. Vill du vara säker på att byxorna du väljer är av hållbart material kan du välja ett par med ”Take Care” hängetikett. Den märkningen vägleder dig till hållbara produkter.

Funktionella byxor för olika tillfällen

På Outnorth har vi samlat ett stort sortiment av Haglöfs byxor för både dam och herr men innan du köper byxor bör du fundera över dina behov. Behöver du ett par byxor för vandring i olika miljöer och väder rekommenderar vi ett par byxor gjorda i miljövänligt softshell material. De är vind och vattenavvisande med god andningsförmåga och fungerar utmärkt vid de flesta äventyr i skog och mark. Vill du vara säker på att dina byxor klarar av våta väderförhållanden är skalbyxor ett bra alternativ, skalbyxor andas samtidigt som de håller emot vatten och är utmärkta att bära ovanpå flera lager om temperaturen sjunker. Välj skalbyxor med eller utan hängslen beroende på smak och tycke. Är du en hängiven löpare är ett par slitstarka löparbyxor ett måste. Haglöfs löpartights är av högsta kvalitet och utformade för ett aktivt liv.

Dina nya favoritbyxor

Det är svårt att inte tycka om byxorna från Haglöfs. De är utformade för att passa aktiva liv och samtidigt vara bekväma och funktionella. Avsett tid och kolla igenom sortimentet i lugn och ro, vi hoppas att du hittar den perfekta byxan för dina äventyr här. Komplettera gärna med en jacka och ett par skor från Haglöfs så är du klar för roliga friluftsaktiviteter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!