Haglöfs Jackor - Haglöfs grundades av en man med både drömmar och visioner. Skogsarbetarsonen Wiktor Haglöf var en hantverkare av den gamla skolan, övertygad om att om något ska bli riktigt bra så får man skapa det själv. Friluftslivet för hundra år sedan var långt ifrån någon självvald njutning i de trakter där Wiktor växte upp. Tvärtom, i Wiktors värld var det snarare ett nödvändigt ont att behöva vara ute i naturen. Att vara utomhus innebar slitigt skogsarbete eller att ta sig långväga genom tuff terräng för att komma till skolan. Wiktor Haglöf grundade därför sitt företag med visionen att underlätta, förenkla och förbättra för människor som var tvungna att vara utomhus, inte för att man nödvändigtvis älskar det, utan för att det är en del av livet. Vi tycker att det är en fantastisk grund för ett outdoor-företag. Vårt företag är byggt på en värdedriven grund; vi är pålitliga, nyfikna och stolta. Just pålitligheten innebär att du kan lita på att dina Haglöfsprodukter är hållbara och funktionella på alla vis. Nyfikenhet handlar om att vi hela tiden utvärderar oss själva för att se om vi kan bli ännu lite bättre, mer innovativa och mer relevanta för våra kunder. Och stolthet, ja det handlar om passionen vi har för det vi gör – att se till att du ser bättre ut, mår bättre, och presterar bättre i utrustning från Haglöfs. När man lägger ihop allt är vår vision ganska självklar: att inspirera folk att ta sig ut helt enkelt.

Haglöfs Jackor

(177 produkter)

På Outnorth hittar du Haglöfs jackor med tålig- eller mjuk yta, bra isoleringsförmåga och jackor i Gore-Tex material passande för olika aktiviteter. Håll utkik efter bluesign märkning då produkter med denna märkning är hållbart producerade. På en del jackor hittar du en ”Take Care” hängetikett som indikerar att jackan är bluesign godkänd, tillverkad av återvunnet material eller gjord av ekologisk bomull.

Välj jacka efter tillfälle

På Outnorth hittar du Haglöfs jackor i olika material och modeller för herr och dam. Jackorna fungerar lika bra till vardags, som extra värmande lager under kappan eller en dag på fjället. Behöver du en jacka som klarar av blöta förhållanden rekommenderar vi modeller av Gore-Tex material. Vill du behålla värmen men slippa en tung dunjacka kan du välja en ultralätt modell som finns i flera olika färger och utföranden och är du extra frusen kan du välja en dunparkas av längre modell som täcker rumpan. Här hittar du jackor för skidäventyr anpassade för ändamålet, utrustade med praktiska fickor och funktioner. Bland sortimentet hittar du även jackor utformade för klättring med smarta funktioner som klätterhjälmkompatibel huva och vattenresistent blixtlås.

Hitta din favorit

Välj och vraka bland Haglöfs sortiment och hitta din nya favoritjacka. Tumma inte på kvalitén när det kommer till dig själv. Du är värd det bästa. Med en ordentlig jacka blir din vardag och dina friluftsäventyr roligare och enklare, du kan känna dig trygg i att Haglöfs jackor håller vad dem lovar. Hitta din favorit idag!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!