Haglöfs Ryggsäckar - Idag är Haglöfs Nordens största leverantör av outdoorprodukter och tillverkar över en miljon produkter årligen fördelade på ryggsäckar, sovsäckar, kläder och skor men Haglöfs började som ryggsäckstillverkare. När du köper en ryggsäck från Haglöfs så vet du att du får 100 års erfarenhet på köpet. Haglöfs gör ryggsäckar för alla tillfällen, från vardagslivet till ryggsäckar till erfarna bergsklättrare. Deras första ryggsäck lanserades 1914. Haglöfs försöker använda så lätta och slitstarka material som möjligt. Detaljerna på ryggsäckarna är väl genomtänkta så ryggsäcken ska passa både din kropp och aktiviteten du har den till. Haglöfs Tight En av Haglöfs mest populära ryggsäckar är modellen Tight. Den lanserades 1993 och har sedan dess sålts i över en miljon exemplar. Haglöfs Tight är skapad just för att sitta ”Tight” mot ryggen för bästa passform och ergonomi. Den har droppformade front- och sidoplan för att ha så låg tyngdpunkt som möjligt. Genom åren har Haglöfs Tight fortsatt att förfinas och nya storlekar och varianter har kommit och gått. Den klassiska Tight är dock mer eller mindre oförändrad sedan den infördes för 20 år sedan. Haglöfs Rugged Haglöfs Rugged är en fortsättning i Haglöfs satsning på outdoor. Denna produktlinje är avsedd att fungera i gränszonen mellan friluftsliv och stadsmiljön. Haglöfs Tight Rugged är tillverkad av en hållbar, vaxad bomullscanvas, den har också försetts med en skyddande ficka för en bärbar dator. En något ovanlig detalj för en outdoor rygga, men ändå en väldigt uppskattad sådan.

Haglöfs Ryggsäckar

(105 produkter)
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!