Haglöfs Skor - Haglöfs grundades av en man med både drömmar och visioner. Skogsarbetarsonen Wiktor Haglöf var en hantverkare av den gamla skolan, övertygad om att om något ska bli riktigt bra så får man skapa det själv. Friluftslivet för hundra år sedan var långt ifrån någon självvald njutning i de trakter där Wiktor växte upp. Tvärtom, i Wiktors värld var det snarare ett nödvändigt ont att behöva vara ute i naturen. Att vara utomhus innebar slitigt skogsarbete eller att ta sig långväga genom tuff terräng för att komma till skolan. Wiktor Haglöf grundade därför sitt företag med visionen att underlätta, förenkla och förbättra för människor som var tvungna att vara utomhus, inte för att man nödvändigtvis älskar det, utan för att det är en del av livet. Vi tycker att det är en fantastisk grund för ett outdoor-företag. Vårt företag är byggt på en värdedriven grund; vi är pålitliga, nyfikna och stolta. Just pålitligheten innebär att du kan lita på att dina Haglöfsprodukter är hållbara och funktionella på alla vis. Nyfikenhet handlar om att vi hela tiden utvärderar oss själva för att se om vi kan bli ännu lite bättre, mer innovativa och mer relevanta för våra kunder. Och stolthet, ja det handlar om passionen vi har för det vi gör – att se till att du ser bättre ut, mår bättre, och presterar bättre i utrustning från Haglöfs. När man lägger ihop allt är vår vision ganska självklar: att inspirera folk att ta sig ut helt enkelt.

Haglöfs Skor

(58 produkter)

Varumärket Haglöfs härstammar från Skandinavien, något som märks tydligt i deras skodesign. Skandinavien erbjuder ultimata förhållanden för att ta fram en tålig, hållbar sko för utomhusaktiviteter. Här finns kyla, is och regn. Skog, berg och kärr. Alla dessa parametrar har spelat roll i framtagningen av Haglöfs skor. Med andra ord kan du lita på dina skor från Haglöfs.

Gå längre med Haglöfs

Oavsett vilken typ av sko du behöver tror vi du hittar den här, vi erbjuder ett brett sortiment av skor från Haglöfs i olika modeller och stilar. Vill du ha en sko som funkar till vardags har vi både sneakers och kängmodeller men även lite grövre vandringskängor med högt och lågt skaft. Ska du vandra i skogsmiljö med hög växtlighet rekommenderar vi ett par skor med högre skaft för att skydda benen. Flera modeller är vattentäta och ergonomiska för foten, en del modeller är färgstarka men du hittar även mer neutrala och klassiska skor i modern design för dam och herr. Flera modeller är gjorda i Gore-Tex material vilket gör skon vattentålig samtidigt som den andas, perfekt för blöta äventyr och under vintersäsongen.

Hitta dina nya favoritskor

Ta dig tid och kolla igenom sortimentet för att utvärdera vilken sko som passar dig bäst. Ett par skor från Haglöfs är bekväma och slitstarka, de funkar vid flera olika tillfällen och klarar av varierande terräng. Välj dina personliga favoriter och uppdatera skogarderoben med riktigt bra skor!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!