Haglöfs Sovsäckar - Haglöfs har producerat sovsäckar i många år och 2014 tillverkades en ny kollektion passande för alla årstider i dun och syntetmaterial. Haglöfs största fokus är på hög kvalitet och hållbar produktion, därför är sovsäckarna från Haglöfs gjorda av allergifritt material samt märkta med bluesign. Märkningen bluesing betyder att textilierna är gjorda på ett hållbart och naturvänligt sätt. Sov bekvämt vart du än är med Haglöfs Sömnen är viktigt för att du ska orka med dagens roliga aktiviteter så tumma inte på sovsäckens kvalité då din kropp är värd en riktigt god natts sömn. Haglöfs sovsäckar är anpassade för alla årstider och funkar för både dam och herr. Om ditt barn ska sova i sovsäcken rekommenderar vi att du kapar av längden på sovsäcken med ett band. Är det för mycket luft inne i sovsäcken blir barnet snabbt kallt, undvik det genom att minimera luften inne i sovsäcken. Hos oss hittar du sovsäckar från Haglöfs anpassade för specifika tillfällen och aktiviteter. Om du vandrar ofta men även njuter av andra äventyr är en allround sovsäck passande. Behöver du en ultralätt sovsäck som är lätt att bära med vid tävling eller snabba vandringar kan du välja en modell speciellt anpassad för sådana förhållanden. Du kan självklart välja om sovsäcken ska vara i syntet eller dun. Välj rätt sovsäck för dig Det är viktigt att du väljer en sovsäck som passar dig och möter dina förväntningar. Om du är osäker är en allround att föredra då den fungerar vid de flesta tillfällen. Haglöfs sovsäckar finns i klassiska, jordnära färger men även i starka färger för den som är modig. Vi tycker du ska välja en sovsäck du faktiskt vill sova i, det ska inte kännas som ett jobbigt måste att sova i sovsäcken. Kryp in i din sovsäck under en bar stjärnhimmel och njut av att bli ett med naturen.

Haglöfs Sovsäckar

(15 produkter)
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!