Haglöfs Väskor - Hos Outnorth hittar du väskor från det välkända och populära varumärket Haglöfs. Haglöfs är ett väletablerat varumärke med stor erfarenhet inom friluftssegmentet. Sedan 1914 har Haglöfs producerat ryggsäckar och väskor för aktiva människor. Du kan lita på att produkterna är av god kvalitet, framtagna med funktion och hållbarhet i fokus.

Haglöfs Väskor

(32 produkter)

Välj rätt väska för dig

Oavsett om du behöver en väska för fartfyllda äventyr eller vardagsbestyr erbjuder Haglöfs väskor för olika tillfällen för både herr och dam. När du ska välja väska är det viktigt att du utvärderar dina behov. Ska du ha väskan till exempelvis gymmet kan det vara viktigt med många fack för små schampo- och tvål flaskor. Behöver du en väska för friluftsaktiviteter kanske du vill ha en väska i slitstarkt material som tål tuffare tag och klarar av tyngre vikt. På Outnorth hittar även duffelväskor i olika färger och former. Den så kallade duffelväskan går att bära över axeln, som en ryggsäck och hålla i handen - en allround väska med andra ord.

Vi hoppas ha en Haglöfs väska som passar dig oavsett aktivitet eller situation.
Hitta din Haglöfs väska här
Kolla noga igenom vårt Haglöfs sortiment och välj den väska som tilltalar dig mest. Du kanske vill köpa en väska till dig själv eller som present till en vän, välj en färg och form som funkar för dina äventyr. Gillar du väskor med klassisk look finns Haglöfs väskor i färger som svart eller armégrönt, är du modig kan du välja en lite mer vågad färg som rosa eller gult.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!