• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Baserat på 1 betyg
Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

Fria byten

Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

Mer om Katla 25 från Haglöfs

Katla 25 från Haglöfs är en dagsryggsäck idealisk för både en tur i naturen eller i stan. Den har gott om fickor för ordning och reda och ett vadderat datorfack.
Interact bärsystem ger bra bärkomfort och stöd. Tillverkad i hållbar kapellduk som är lätt att rengöra. Vadderat innerfack för en 15" laptop som kan öppnas från utsidan. Nyckelhållare i locket och två sidofickor med blixtlås. Stroppar på framsidan för extra utrustning och dragremmar i sidorna.
Egenskaper för Katla 25:
Packvolym: 25 L
Vikt: 940 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 55x20x30 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Anpassad för vätskesystem: Nej
Toppöppning: Fast Topplock
Laptopfack: Ja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Nej
Haglöfs grundare Wiktor Haglöf växte upp omgiven av fantastisk nordisk natur. Men det bistra vädret gjorde det ofta svårt att njuta av att vara utomhus. Det var därför han redan 1914 skapade sin första ryggsäck – för att göra livet utomhus lite mer behagligt. Idag är det företag han en gång grundade ett av världens ledande varumärken inom outdoorkläder, skor och ryggsäckar, produkter som inspirerar till att vara ute, oavsett väder.

Mer från Haglöfs

Visa alla Dagsturs- och Vardagssäckar

 • Miljö och etik

  Blank

  "Haglöfs arbetar med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsats till ’fast fashion’. Vårt mål är att alltid göra den bästa och minst miljöbelastande produkten genom att reducera resurskonsumtionen, arbeta mot lång livslängd på produkten, arbeta för schyssta arbetsvillkor och välja bort skadliga kemikalier. Vi guidas av de globala målen för hållbar utveckling (SDG’s)."

  Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs


  Miljö:
   Produkter med större hållbarhetstänk märks med ”Take Care”-märkning – för att göra det lätt för konsumenterna att hitta de ännu hållbarare alternativen. Målet är att 90% av alla Haglöfs produkter ska vara Take Care-produkter till år 2020; vilket innebär att de är tillverkade i bluesign®-godkända material, av återvunnen eller biobaserad råvara eller tillverkade med organisk bomull eller läder med lägre miljöbelastning från Leather Working Group. Största delen produkterna är i nuläget Take Care-produkter.

  Haglöfs arbetar aktivt med miljöfrågor som att begränsa mikroplastutsläpp, att hitta alternativa kemikalier med mindre miljöbelastning och ökad spårbarhet, både internt men även med externa intressenter som bluesign®, microplastkonsortiet inom European Outdoor Group/EOG samt i en rad olika forskningsprojekt. Fluorkarboner i impregnering har som mål att vara utfasade till år 2020 och redan nu är över 80% av kollektionen fluorkarbonfri. Haglöfs använder inga antibakteriella medel från sina kläder. Endast ekologisk bomull används. Koldioxidkompensering görs för alla tjänsteresor och alla tjänstebilar är miljöbilar.

  Djur: All merinoull som används är mulesing-fri. Haglöfs använder uteslutande Responsible Down Standard (RDS) certifierat dun, och som även är bluesign® certifierat och fluorkarbonfritt. Dunet är alltid en biprodukt till köttproduktion och levandeplockning och tvångsmatning är strikt förbjudet. Haglöfs har ett system för att spåra dunprodukter med en nummerserie som finns isydd i samtliga dunprodukter kunna spåra dunets ursprung. Endast läder från Leather Working Group auditerade garverier vilket garanterar ett lägre miljöavtryck. Haglöfs är ett pälsfritt företag.

  Etik: Haglöfs personal besöker producerande fabriker varje år. Haglöfs arbetar även med Fair Wear Foundation (FWF) som gör kontroller ute på fabrikerna; som kräver ständigt förbättringsarbete, en konstant strävan mot levnadslöner (det vill säga långt mer än minimilönerna!) och rätt till facklig anslutning. Majoriteten av fabrikerna har kontrollerats av FWF, och arbetet fortgår.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - Kampanj! Fri frakt - 0 kr 29 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 99 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Betyg 5.0
Baserat på 1 betyg
Skriv omdöme / Betygsätt
Visa alla betyg
 • Postad av John 2017-11-24
  Mycket skön att bära. Bra köp. Hoppas den håller i många år.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!