HaglöfsVide Large

Kampanj

  Vide Large - ID: A028015

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

  Fria byten

  Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

  Mer om Vide Large från Haglöfs

  Vide Large är en semi-ventilerad dagväska från Haglöfs med fokus på mångsidighet. Denna väska fungerar utmärkt på vandringen, cykelturen, i staden eller till gymmet. Fickor för alla dina småsaker. Lättåtkomlig blixtlåsförsett fodral för vätskepåse – eller kanske för datorn när du åker till jobbet. Tillverkad i hållbara material med matt finish.

  • Semi-ventilerad bakre panel
  • Separat vattenfodral som även fungerar som laptopfodral
  • Elastiska sidfickor
  • En blixtlåsförsedd och lättåtkomlig framficka
  • Elastiskt snoddsystem på frontpanelen
  • Nyckelhållare
  • Kompressionsband
  • Material: 600D Oxford-polyester,
   bluesign®-certifierad

  Egenskaper för Vide Large:
  Kön: Unisex
  Packvolym: 25 L
  Vikt: 830 g
  Höftbälte: Nej
  Avtagbart höftbälte: Ja
  Bröstrem: Ja
  Ställbar rygglängd: Nej
  Snölås: Nej
  Anpassad för vätskesystem: Ja
  Vätskesystem ingår: Nej
  Toppöppning: Dragkedja
  Frontöppning: Ja
  Bottenöppning: Nej
  Organizer: Nej
  Integrerat regnskydd: Nej
  Grenrem: Nej
  Fäste för kastlina: Nej
  Vapenficka: Nej
  Stolfunktion: Nej
  Haglöfs grundare Wiktor Haglöf växte upp omgiven av fantastisk nordisk natur. Men det bistra vädret gjorde det ofta svårt att njuta av att vara utomhus. Det var därför han redan 1914 skapade sin första ryggsäck – för att göra livet utomhus lite mer behagligt. Idag är det företag han en gång grundade ett av världens ledande varumärken inom outdoorkläder, skor och ryggsäckar, produkter som inspirerar till att vara ute, oavsett väder.

  Mer från Haglöfs

  Visa alla Vandringsryggsäckar

  • Miljö och etik

   Blank

   "Haglöfs arbetar med ‘long-lasting function’-produkter i rak motsats till ’fast fashion’. Vårt mål är att alltid göra den bästa och minst miljöbelastande produkten genom att reducera resurskonsumtionen, arbeta mot lång livslängd på produkten, arbeta för schyssta arbetsvillkor och välja bort skadliga kemikalier. Vi guidas av de globala målen för hållbar utveckling (SDG’s)."

   Eva Mullins, Sustainability Manager, Haglöfs


   Miljö:
    Produkter med större hållbarhetstänk märks med ”Take Care”-märkning – för att göra det lätt för konsumenterna att hitta de ännu hållbarare alternativen. Målet är att 90% av alla Haglöfs produkter ska vara Take Care-produkter till år 2020; vilket innebär att de är tillverkade i bluesign®-godkända material, av återvunnen eller biobaserad råvara eller tillverkade med organisk bomull eller läder med lägre miljöbelastning från Leather Working Group. Största delen produkterna är i nuläget Take Care-produkter.

   Haglöfs arbetar aktivt med miljöfrågor som att begränsa mikroplastutsläpp, att hitta alternativa kemikalier med mindre miljöbelastning och ökad spårbarhet, både internt men även med externa intressenter som bluesign®, microplastkonsortiet inom European Outdoor Group/EOG samt i en rad olika forskningsprojekt. Fluorkarboner i impregnering har som mål att vara utfasade till år 2020 och redan nu är över 80% av kollektionen fluorkarbonfri. Haglöfs använder inga antibakteriella medel från sina kläder. Endast ekologisk bomull används. Koldioxidkompensering görs för alla tjänsteresor och alla tjänstebilar är miljöbilar.

   Djur: All merinoull som används är mulesing-fri. Haglöfs använder uteslutande Responsible Down Standard (RDS) certifierat dun, och som även är bluesign® certifierat och fluorkarbonfritt. Dunet är alltid en biprodukt till köttproduktion och levandeplockning och tvångsmatning är strikt förbjudet. Haglöfs har ett system för att spåra dunprodukter med en nummerserie som finns isydd i samtliga dunprodukter kunna spåra dunets ursprung. Endast läder från Leather Working Group auditerade garverier vilket garanterar ett lägre miljöavtryck. Haglöfs är ett pälsfritt företag.

   Etik: Haglöfs personal besöker producerande fabriker varje år. Haglöfs arbetar även med Fair Wear Foundation (FWF) som gör kontroller ute på fabrikerna; som kräver ständigt förbättringsarbete, en konstant strävan mot levnadslöner (det vill säga långt mer än minimilönerna!) och rätt till facklig anslutning. Majoriteten av fabrikerna har kontrollerats av FWF, och arbetet fortgår.
  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 29 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 395 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 99 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Bli först med att kommentera denna produkt
  Skriv omdöme / Betygsätt
  Visa alla betyg
  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
  - Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!