Leisti Women's Recy Drymaxx Shell Pants - ID: A079821

HaltiLeisti Women's Recy Drymaxx Shell Pants

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Leisti Women's Recy Drymaxx Shell Pants från Halti

Leisti Recy från Halti är skalbyxor för kvinnor som är mångsidiga för alla slags utomhusaktiviteter, som vandring, båtliv och promenader. Byxorna har helt vattentätt, vindtätt och ventilerande DrymaxX® Ultimate-material 15 000 mm vattenpelareoch ett fuktavvisande och luftigt nätfoder. Byxans stretchmaterial, som är flexibelt i fyra riktningar, följer varje rörelse på ett aktivt sätt. Byxorna är gjorda av 50% återvunnen polyester och byxorna är gjorda utan fluorföreningar (PFC-fria).
Egenskaper för Leisti Women's Recy Drymaxx Shell Pants:
Huvudmaterial: Polyester
Hållbarhet: Fluorkarbonfri impregnering
Membran: Annat
Antal fickor: 2 st
Vattenpelare: 15000 mm
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Nej
Hängslen: Nej
Halti är finskt varumärke med koncentration till uteliv. Halti har funnits i över 40 år vilket har gjort att varumärket är väl etablerat och starkt i Finland. Halti har funnits till och från i Sverige men senaste 5 åren vuxit starkt. Halti vill ge sina kunder bra produkter för olika ändamål som Outdoor, Skidkläder och Active sport, samt skor och kängor för uteliv. Det egna membranet Drymaxx gör att kläderna står emot det mesta, som olika väder, kyla och gör att fötterna hålls varma och torra. Halti ser till att deras kläder och skor mer och mer blir ECO tillverkade med material som är miljöanpassade.

Mer från Halti

Visa alla Skalbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!