Hanwag

-
Hanwag är ett tyskt företag med rötterna i Bayern vid alpernas fot. De tillverkar högkvalitativa skor och kängor för alla möjliga utomhusaktiviteter. Företaget är döpt efter dess grundare Hans Wagner. Sedan starten 1921 har Hanwag tillhandahållit modemedvetna, men aktiva, friluftsmänniskor tåliga, snygga och pålitliga skor och kängor.

Hanwag

(51 produkter)

Skor av miljövänliga material

Hanwags filosofi grundar sig i hållbarhet och att skapa en miljömässigt hållbar tillverkningsprocess. Produkter tillverkade av miljövänliga material ligger i fokus. Såväl världen som vi lever i och skorna som vi vandrar i ska kunna finnas kvar om hundra år och därför är det extra viktigt med hållbarhet i alla processer när det gäller produktionen. Dessa tankar präglar allt från hur Hanwag transporterar sina skor - till vilka material de använder.Köp dina Hanwag kängor på Outnorth

Kolla in vårt utbud av kängor och skor från Hanwag och gör sedan din beställning direkt från Outnorth. Vi tror att Hanwags höga kvalitet inte kommer att göra dig besviken.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!