Buoyancy Jammer Flex 5.3 - ID: A041493

HEADBuoyancy Jammer Flex 5.3

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Buoyancy Jammer Flex 5.3 från HEAD

Buoyancy Jammer Flex 5.3 från Head är utvecklade för simträning, både i poolen och öppet vatten. Du får liknande flythjälp som i en våtdräkt men med fri rörlighet och maximal vattenkäsla. Ett utmärkt alternativ till dolme med fördelen att du tillåts använda naturlig benspark. Buoyancy Jammers har en front av extremt flexibelt nano-glide neoprene som reducerar motstådet i vattnet samt nylonbelagd neopren på baksidan för ökad hållbarhet. Front 5mm och baksidan 3mm. Justerbart midjeband. Unisex.
HEAD är en ledande global tillverkare och marknadsförare av premium sportutrustning och kläder. Deras verksamhet är organiserad i fem divisioner: Vintersport, Racketsport, Dykning, Sportkläder och licensiering. De säljer produkter under HEAD (alpinskidor, skidbindningar, pjäxor, snowboard- och skyddsprodukter, tennis, racquetball, paddle, squash och pickleball racket, tennisbollar och tennisskor, sportkläder och badprodukter), Penn (tennisbollar och racquetball) bollar), Tyrolia (skidbindningar) och Mares, SSI och rEvo (dykning).

Mer från HEAD

Visa alla Badkläder

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!