Diamond Mirrored Goggle - ID: A032309

HEADDiamond Mirrored Goggle

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Diamond Mirrored Goggle från HEAD

Diamond Mirrored Goggle från HEAD är en utveckling av den klassiska Swedish Goggle, ofta det självklara valet för professionella simmare. Dimond har en platt frontlins med sju platta sidolinser. Utformningen av linsen tar bort brytningar och ger ett fantastiskt synfält, trots sin ringa storlek och låga volym. Du monterar glasögat själv och det medföljer två varianter för näsbryggan samt racing nackband i silikon. FINA godkänt tävlingsglasöga.
Egenskaper för Diamond Mirrored Goggle:
UV-skydd Ja
justerbar näsbrygga Ja
panorama synfält Nej
Utbytbar lins: Nej
Utbyteslins ingår: Nej
Polariserande: Nej
Spegellins: Ja
Anti fog: Ja
HEAD är en ledande global tillverkare och marknadsförare av premium sportutrustning och kläder. Deras verksamhet är organiserad i fem divisioner: Vintersport, Racketsport, Dykning, Sportkläder och licensiering. De säljer produkter under HEAD (alpinskidor, skidbindningar, pjäxor, snowboard- och skyddsprodukter, tennis, racquetball, paddle, squash och pickleball racket, tennisbollar och tennisskor, sportkläder och badprodukter), Penn (tennisbollar och racquetball) bollar), Tyrolia (skidbindningar) och Mares, SSI och rEvo (dykning).

Mer från HEAD

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!