Hcb Flash Mirrored Goggle - ID: A055631

HEADHcb Flash Mirrored Goggle

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hcb Flash Mirrored Goggle från HEAD

Hcb Flash Mirrored Goggle är ett par bekväma tränings- och tävlingsglasögon från Head. De är tillverkad i en mjuk, bekväm struktur som är perfekt för smalare ansikten. De ger en god sikt, även i dimmiga förhållanden, och skyddar ögonen mot solens uv-strålar.
 • Honeycomb-teknologi som minskar motståndet och är optimal under simning.
 • Elastisk huvudrem i silikon.
Egenskaper för Hcb Flash Mirrored Goggle:
UV-skydd Ja
justerbar näsbrygga Nej
Utbytbar lins: Nej
Spegellins: Ja
Anti fog: Ja
HEAD är en ledande global tillverkare och marknadsförare av premium sportutrustning och kläder. Deras verksamhet är organiserad i fem divisioner: Vintersport, Racketsport, Dykning, Sportkläder och licensiering. De säljer produkter under HEAD (alpinskidor, skidbindningar, pjäxor, snowboard- och skyddsprodukter, tennis, racquetball, paddle, squash och pickleball racket, tennisbollar och tennisskor, sportkläder och badprodukter), Penn (tennisbollar och racquetball) bollar), Tyrolia (skidbindningar) och Mares, SSI och rEvo (dykning).

Mer från HEAD

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!