Men's Edge Lyt 110 - ID: A058489

HEADMen's Edge Lyt 110

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Edge Lyt 110 från HEAD

Men's Edge Lyt 110 från HEAD är mångsidiga pjäxor för herrar som är i början av sin skidkarriär. Pjäxorna är lätta att ta sig i och ur, har ett format foder som ger extra värme och stöd samt ger stor flexibilitet och kraftöverföring.
 • Läst: C 2100cc
 • Skal: PU/SL
 • Foder: 3D Perfect Fit HD, Sport fotbädd, 40 mm kardborrerem
 • Spännen: 4 st justerbara spännen
Egenskaper för Men's Edge Lyt 110:
Urtagbar innersula: Nej
Walk mode: Nej
Tech Insert: Ja
Flex:110/100
Läst:102 mm
Kön: Unisex
HEAD är en ledande global tillverkare och marknadsförare av premium sportutrustning och kläder. Deras verksamhet är organiserad i fem divisioner: Vintersport, Racketsport, Dykning, Sportkläder och licensiering. De säljer produkter under HEAD (alpinskidor, skidbindningar, pjäxor, snowboard- och skyddsprodukter, tennis, racquetball, paddle, squash och pickleball racket, tennisbollar och tennisskor, sportkläder och badprodukter), Penn (tennisbollar och racquetball) bollar), Tyrolia (skidbindningar) och Mares, SSI och rEvo (dykning).

Mer från HEAD

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!