Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Men's Swimrun Myboost Pro - ID: A055638

HEADMen's Swimrun Myboost Pro

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Swimrun Myboost Pro från HEAD

Men's Swimrun Myboost Pro är en smidig och praktisk våtdräkt från Head som är anpassad främst för swimrun. Tillverkad i flexibel 4mm neopren som bidrar till bättre flytkraft, god prestanda i vattnet och mindre motstånd. Underdelen på dräkten, från höften och nedåt, är av ett tunt och flexibelt 2mm neopren som gör rörligheten runt höftpartiet ökar. Perfekta förutsättningar för de bästa löparresultaten!
Dragkedja både fram och bak ger bästa möjliga andningsförmåga, samt manchetter på armar och ben som håller tätt och stoppar vattnet från att komma in i våtdräkten. Passar till alla vind- och väderförhållanden! Herrstorlekar.

 • Multifunktionellt ficksystem.
 • Bakficka med dragkedja.
 • Material meshficka: 81% Nylon, 19% Elastan.

Egenskaper för Men's Swimrun Myboost Pro:
Placering dragkedja: Fram och bak
HEAD är en ledande global tillverkare och marknadsförare av premium sportutrustning och kläder. Deras verksamhet är organiserad i fem divisioner: Vintersport, Racketsport, Dykning, Sportkläder och licensiering. De säljer produkter under HEAD (alpinskidor, skidbindningar, pjäxor, snowboard- och skyddsprodukter, tennis, racquetball, paddle, squash och pickleball racket, tennisbollar och tennisskor, sportkläder och badprodukter), Penn (tennisbollar och racquetball) bollar), Tyrolia (skidbindningar) och Mares, SSI och rEvo (dykning).

Mer från HEAD

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!