Radar - ID: A058483

HEADRadar

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Radar från HEAD

Radar från Head är en hjälm med integrerat visir, som kombinerar fördelarna med att bära en goggle med att ha en visirhjälm. Radar är en hjälm som passar alla men särskilt bra om du bär vanliga glasögon, dessutom ger denna hjälm obegränsat synfält, samtidigt som den skyddar mot vind och vatten. Visiret med dubbla linser är byggt som en traditionell goggle, linsen kan bytas ut på några sekunder tack vare det patentsökta Sphere Fit-systemet och garanterar den perfekta passformen
 • Det stötdämpande inre EPS-lagret i denna hjälm injiceras i det hårda yttre polykarbonatskiktet för att skapa en enda enhet som ger perfekt skydd med en låg vikt.
 • HEAD Visor Construction är en vindtätt UV-skydd som passar perfekt för skidåkare med vanliga glasögon. Liksom på en motorcykelhjälm kan visiret dras ned för att skydda ögonen under åkning.
 • Öppningen av ventilationskanalerna på toppen av hjälmen kan justeras med hjälp av en glidkontroll.
 • Det mjuka Microfleece-materialet i Beanie Liner anpassar sig perfekt till huvudet och undviker därmed alla blåmärken och den obehagliga kalla luften. Inbyggda meshzoner släpper ut värme och fukt fly  och säkerställer, tillsammans med ventilationssystemet, ett behagligt huvudklimat.
 • Microfur är både värmande och behagligt mot huden. Som hjälmfoder skapar den perfekt passform och känsla för åkninghela dagen.
.
HEAD är en ledande global tillverkare och marknadsförare av premium sportutrustning och kläder. Deras verksamhet är organiserad i fem divisioner: Vintersport, Racketsport, Dykning, Sportkläder och licensiering. De säljer produkter under HEAD (alpinskidor, skidbindningar, pjäxor, snowboard- och skyddsprodukter, tennis, racquetball, paddle, squash och pickleball racket, tennisbollar och tennisskor, sportkläder och badprodukter), Penn (tennisbollar och racquetball) bollar), Tyrolia (skidbindningar) och Mares, SSI och rEvo (dykning).

Mer från HEAD

Visa alla Hjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!