Rebel Jr Goggle - ID: A055635

HEADRebel Jr Goggle

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Rebel Jr Goggle från HEAD

Rebel Jr Goggle från Head är en mindre mask som är anpassad för de yngre simmarna. Tillverkade i ett mjukt material som bidrar till en utmärkt komfort! Lätt böjda linser bidrar till utmärkt syn och ökad säkerhet. Dessutom ger de en bra sikt även i dimmiga förhållanden och skyddar ögonen mot solens uv-strålar. De sitter på sin plats under hela passet och går att justera med den elastiska huvudremmen. 
Egenskaper för Rebel Jr Goggle:
UV-skydd Ja
justerbar näsbrygga Nej
Utbytbar lins: Nej
Anti fog: Ja
HEAD är en ledande global tillverkare och marknadsförare av premium sportutrustning och kläder. Deras verksamhet är organiserad i fem divisioner: Vintersport, Racketsport, Dykning, Sportkläder och licensiering. De säljer produkter under HEAD (alpinskidor, skidbindningar, pjäxor, snowboard- och skyddsprodukter, tennis, racquetball, paddle, squash och pickleball racket, tennisbollar och tennisskor, sportkläder och badprodukter), Penn (tennisbollar och racquetball) bollar), Tyrolia (skidbindningar) och Mares, SSI och rEvo (dykning).

Mer från HEAD

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!