Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Vector Rs 120s - ID: A058487

Kampanj

HEADVector Rs 120s

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vector Rs 120s från HEAD

Head Vector 120S RS är en pjäxa konstruerade för mångsidighet. Pjäxorna är bland de skönaste pjäxorna i Heads sortiment samtidigt som de har en hög styvhet med 120 flex för att kunna få den ordentliga kontakten med underlaget. Precis som med många andra pjäxor från Head så är dessa extremt bra på att individanpassa passformen genom bland annat deras Perfect Fit, Form Fit och kompabiliteten med Liquid Fit. 
Egenskaper för Vector Rs 120s:
Kön: Unisex
Walk mode: Nej
Tech Insert: Nej
Flex:120/110
Bindningar ingår: Ja
HEAD är en ledande global tillverkare och marknadsförare av premium sportutrustning och kläder. Deras verksamhet är organiserad i fem divisioner: Vintersport, Racketsport, Dykning, Sportkläder och licensiering. De säljer produkter under HEAD (alpinskidor, skidbindningar, pjäxor, snowboard- och skyddsprodukter, tennis, racquetball, paddle, squash och pickleball racket, tennisbollar och tennisskor, sportkläder och badprodukter), Penn (tennisbollar och racquetball) bollar), Tyrolia (skidbindningar) och Mares, SSI och rEvo (dykning).

Mer från HEAD

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!