Helinox

-
Helinox är ledande i världen inom teknologiskt avancerad, ultralätt utrustning för äventyr utomhus. Helinox är det naturliga förstahandsvalet för professionella och erfarna äventyrare världen över och på Outnorth hittar du det bästa Helinox har att erbjuda.

Helinox

(36 produkter)

Chair one

En populär produkt från Helinox är Chair one, en portabel stol som väger minimalt och ger maximal komfort. Då stolen går att rulla ihop och stoppa ner i ryggsäcken, väger endast 850 gr och är otroligt bekväm är den ett måste för cyklister, hajkare, kampare och friluftsentusiaster. Slipp sitta på stockar, stenar eller gräs. Med Chair One i ryggsäcken är du alltid redo för en paus.

Olika produkter för olika tillfällen

I sortimentet från Helinox hittar du fler olika smarta produkter för ett aktivt liv. Kolla in Table One som packas ner i en smart påse och är enkel att montera. Det perfekta bordet att ta med på en vandringstur eller när du befinner dig på en campingplats.

Underlätta vandringen med trekkingstavar från Helinox. Praktiska stavar som går att fälla ihop och göra kompakta så att du enkelt kan förvara dem i ryggsäcken när du inte vill använda dem.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!