Arv - ID: A032357

HelleArv

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Arv från Helle

Arv är en mångsidig friluftskniv som du kan bära med dig hela livet. Kniven har ett droppformat blad tillverkat av trippellaminerat rostfritt stål, med en skarp skandinavisk slipning och ett robust handtag i masurbjörk och horn. Handtaget ger ett stadigt grepp och gör kniven enkel att snida med. Kniven levereras tillsammans med ett fodral i garvat läder. Helle's knivar är konstruerade för att behålla skärpan länge och vara en kompanjon under en hel livstid. Men för det krävs det att du underhåller din kniv.

Handtaget: Torka av handtaget med en mjuk trasa om det är blött och vaxa emellanåt.

Läderfodralet: Lädret behöver impregneras emellanåt med färglös impregnering (kräm eller vax) för att förbli följsamt. Torka fodralet försiktigt i rumstemperatur om det blir blött.

Bladet: Torka av bladet med en mjuk trasa om det är blött och smörj in med kräm emellanåt.
Egenskaper för Arv:
Stålkvalitet: Triple laminated stainless steel
Bladlängd: 87 mm
Bladtjocklek: 2,6 mm
Parerstång: Nej
Totallängd: 191 mm
Vikt: 88 g
En Hellekniv är gjord för att tåla de påfrestningar som en kniv utsätts för utomhus. Helle upprätthåller sina traditioner av hantverk och kvalitet snarare än stora produktlinjer och automatiserad produktion. De tror att kvaliteten bäst bevaras genom skickligt hantverk. Deras skickliga knivspecialister arbetar med stolthet för att göra Helles varumärke synonymt med kvalitet. Med en kniv från Helle så kan du vara säker på att dina krav på kvalitet och finish är uppfyllda.

Mer från Helle

Visa alla Knivar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!