Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Helly Hansen Jackor

(46 produkter)

Helly Hansen har en lång tradition av att hålla oss varma och torra, det märks när man kollar på deras utbud av jackor. Helly Hansens jackor håller yppersta kvalitet med bra passform och hög kvalitet på alla material. Deras utbud av olika modeller är stort. Helly Hansen har allt från tunna fleecejackor för svala höst/sommarkvällar till tjocka dunjackor för kalla vintrar.

Helly Hansen Regnkläder

Det var med regnkläderna som Helly Hansen gjorde sig ett namn. Med deras galonkläder höll de sjömän torra och varma och idag har Helly Hansen regnkläder för alla typer av bruk. Behöver du en vind och vattentät jacka till vardags eller för friluftslivet så har Helly Hansen något åt dig. Helly Hansens regnkläder andas bra. De är lika bra på att hålla regnet borta som de är på att ventilera ut fukt i form av svett.

Helly Hansen Vinterjackor

När vintern kommer på allvar så är det skönt med en rejält varm vinterjacka. Helly Hansen har en hel del fina vinterjackor att välja på. De har vinterjackor anpassade för en mildare vinter i staden likväl som tjocka dunjackor för sträng kyla. De varmaste har Helly Hansens Primaloft fodring som ser till att du inte kommer frysa. Alla är också gjorda i vattentätt tyg så du vet att du kommer hålla dig torr. Helly Hansens Vinterjackor andas också bra så du ventilerar bort fukt. Fukt är något som du vill undvika i kallt klimat.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!