Finnmark - ID: A071371

HelsportFinnmark

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Finnmark från Helsport

Finnmark 6-8 Complete från Helsport är utvecklad för krävande friluftsliv och extrema miljöer. Helsport har kombinerat många års erfarenhet och kunskap om både tält och tältkåtor. Resultatet blev en kåta med detaljer som ett justerbart innertält som du lätt kan sänka från insidan för att öka värmebehållningen, ett permanent golv med öppning för eld eller kalla gropar, stormklaffar, massor av stormlinor och färstpunkter för ökad stabilitet och två ingångar med myggnät och skyddade blixtlås. Två Helsport AirFlow II® cirkulationsventiler i kombination med en justerbar topphatt garanterar utmärkt inomhusklimat och förhindrar kondens. Fästpunkter för montering av innertält och en enda aluminiumstång för en snabb och enkel uppsättning.
 • Två ingångar med myggnät
 • Toppöppningen justerbar från insidan
 • Två stängbara ventiler
 • Stormklaffar plus extra förstärkta stormlinefästen
 • Öppningen har skyddade, dubbla blixtlås

Egenskaper för Finnmark:
Avsett för antal personer: 6 pers
Totalvikt: 9380 g
Vattenpelare på ytterduk: 3000 mm
Vattenpelare på golv: 5000 mm
Antal ingångar: 2
Antal tältspik: 30
Yttertältsväv: Polyester
Golvväv: Polyester
Innertältsväv: Polyester
Helsport grundades 1951 och är än idag ett familjeägt företag. I Norge och i många andra länder i Europa är Helsport välkänt som en tillverkare av tält i det absoluta toppskiktet. På den norska marknaden är Helsport dominerande tälttillverkare. Ett kännetecken för Helsports tält är de invändiga kanalerna för tältstänger. Numera monteras ändå stängerna utifrån, men man vill ändå hålla stängerna innanför ytterduken eftersom det minskar luftmotståndet och risken för snösamlingar i anslutning till stängerna. Dessutom gör det tälten tystare.

Mer från Helsport

Visa alla Tältkåta

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!