Fjellheimen 4 X-Trem - ID: 170103

HelsportFjellheimen 4 X-Trem

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Fjellheimen 4 X-Trem från Helsport

Helsport Fjellheimen 4 X-Trem är ett extremt tåligt tält i lätt utförande. Stormmattor och förstärkta tältlinsfästen gör att tältet står stadigt även i hårt väder.

Helsport Fjellheimen 4 X-Trem har Helsport Airflow II ventilation ger ett behagligt klimat i tältet och förebygger kondens. Fem års produktgaranti. Tältbågarna är tillverkade i en speciell aluminium legering som gör dom oerhört starka. Skulle dom gå sönder så följer en reparationssats med tältet. För att det ska vara så enkelt som möjligt att sätta upp tältet är bågöppningarna färgkodade och reflekterande vilket underlättar vid uppsättning i mörker.

 

Fästpunkter för upphängning av torklina.

Förvaringsfickor.

Myggnät i alla öppningar på innertältet.

 

 

Mått packat: 20x42 cm
Vikt (+/- 10%): 3,9 kg
Vikt markpinnar: 0,45 kg
Längd tältbågar: 1x 364 cm, 2 x 330 cm

 

Höjd innertält: 110 cm

Höjd yttertält: 120 cm

Total längd: 410 cm

Längd innertält: 230 cm

Längd absid: 150 cm

Bredd: 225-210 cm

Bredd innertält: 215-190 cm 

 

Helsport grundades 1951 och är än idag ett familjeägt företag. I Norge och i många andra länder i Europa är Helsport välkänt som en tillverkare av tält i det absoluta toppskiktet. På den norska marknaden är Helsport dominerande tälttillverkare. Ett kännetecken för Helsports tält är de invändiga kanalerna för tältstänger. Numera monteras ändå stängerna utifrån, men man vill ändå hålla stängerna innanför ytterduken eftersom det minskar luftmotståndet och risken för snösamlingar i anslutning till stängerna. Dessutom gör det tälten tystare.

Mer från Helsport

Visa alla Tunneltält

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!