Lofoten Pro 3 Camp - ID: A071358

HelsportLofoten Pro 3 Camp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Lofoten Pro 3 Camp från Helsport

Lofoten Pro 3 Camp från Helsport är ett bekvämt, stabilt och mångsidigt tält för användning året runt med hela frontöppningen Lofoten Pro Camp är den nya all-round serien från Helsport, med en perfekt kombination av vikt, volym och smarta lösningar. Lofoten Pro Camp är ett praktiskt, rymligt och mycket robust tunneltält som erbjuder låg vikt och hög komfort för användning under alla årstider. Trots sin låga vikt har den mycket volym och höjd. Det inre tältet har myggnät och det är lätt att laga mat i och förvara utrustning i den stora absiden. Absiden kan också öppnas helt och ger god utsikt och effektiv ventilation även i regnet.

Den aerodynamiska designen ger utmärkt stabilitet i höga vindar och är lätt att sätta upp när du är på egen hand. 4-säsongsventilation och hållbara material gör detta tält perfekt för åretruntäventyr.

 • ”Skirt ventilation system”” och Helsport AirFlow II® ventilationssystem säkerställer mer frisk luft och bättre luftcirkulation vilket redudera kondens
 • Patenterad kopp för tältpinnar och färgkodade stolpar / stolpkanaler gör tältet snabbt och lätt att slå upp.
 • Stormlinor med integrerad elastisk åtdragning gör att trassel förhindras
 • Flera blixtlås framtill möjliggör anpassningsbara entréer och fantastisk utsikt

Egenskaper för Lofoten Pro 3 Camp:
Avsett för antal personer: 3 pers
Totalvikt: 3440 g
Vattenpelare på ytterduk: 3000 mm
Vattenpelare på golv: 5000 mm
Antal ingångar: 2
Antal absider: 1
Antal tältspik: 20
Yttertältsväv: Nylon
Tjocklek yttertältsväv: 40 D
Golvväv: Polyester
Tjocklek golvväv: 70 D
Innertältsväv: Polyester
Tjocklek innertältsväv: 30 D
Helsport grundades 1951 och är än idag ett familjeägt företag. I Norge och i många andra länder i Europa är Helsport välkänt som en tillverkare av tält i det absoluta toppskiktet. På den norska marknaden är Helsport dominerande tälttillverkare. Ett kännetecken för Helsports tält är de invändiga kanalerna för tältstänger. Numera monteras ändå stängerna utifrån, men man vill ändå hålla stängerna innanför ytterduken eftersom det minskar luftmotståndet och risken för snösamlingar i anslutning till stängerna. Dessutom gör det tälten tystare.

Mer från Helsport

Visa alla Tunneltält

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!