Varanger 4-6 Outertent Incl. Pole - ID: A071372

HelsportVaranger 4-6 Outertent Incl. Pole

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Varanger 4-6 Outertent Incl. Pole från Helsport

Varanger 4-6 Outertent Incl. Pole från Helsport är en solid, funktionell och rymlig tältkåta för använfing under fyra säsonger, Tältkåtan har flera justerbara ventilationsöppningar och ett myggnät i ingången för att säkerställa bra klimat. Kombinationen av lätta material och mittstolpen i aluminium gör Varanger till en lätt låta med tanke på dess hållbarhet och fyra säsongsegenskaper. Det är möjligt att lägga till både markduk och innertält som extra utrustning. Det är också möjligt att tända en eld med en ugn eller en brännare, med på frund av av det flamskyddsbehandlade tyget.

 • Flamskyddsbehandlade tyger 
 • Patenterad justerbar topphatt med justeringar inuti
 • Helsport AirFlow II® ventilationssystem 

Egenskaper för Varanger 4-6 Outertent Incl. Pole:
Vikt: 5,31 kg
Avsett för antal personer: 4-6 pers
Vattenpelare på ytterduk: 3000 mm
Antal ingångar: 1
Antal tältstänger: 1 st
Yttertältsväv: Polyester
Tjocklek yttertältsväv: 75 D
Beläggning yttertältsväv: Polyuretan
Helsport grundades 1951 och är än idag ett familjeägt företag. I Norge och i många andra länder i Europa är Helsport välkänt som en tillverkare av tält i det absoluta toppskiktet. På den norska marknaden är Helsport dominerande tälttillverkare. Ett kännetecken för Helsports tält är de invändiga kanalerna för tältstänger. Numera monteras ändå stängerna utifrån, men man vill ändå hålla stängerna innanför ytterduken eftersom det minskar luftmotståndet och risken för snösamlingar i anslutning till stängerna. Dessutom gör det tälten tystare.

Mer från Helsport

Visa alla Tältkåta

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!