Herrkläder

(7571 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Outdoor Gaiters Black
 

På Outnorth hittar du ett brett utbud av herrkläder online som håller för äventyr, träning och friluftsliv. Du hittar exempelvis märken som Fjällräven, Haglöfs, The North Face och Peak Performance.

Herrkläder för friluftsliv – komplett kittad

Om du ska ge dig ut på äventyr behöver du kläder du kan lita på – slitstarka kläder som håller dig varm och torr, som andas och som låter dig röra på dig. Oavsett om du ska bestiga ett berg, ta en löptur i skogen eller leka med dina barn i sandlådan när det regnar. Hos Outnorth har vi alla herrkläder du behöver för äventyr utomhus, oavsett väder.

Herrjackor – flera lager eller en varmare jacka?

Ditt val av jacka avgörs av aktivitet och temperatur, vad ska du göra när du har på dig jackan och vad förväntar du dig för temperatur? Basplagget bland jackor är skaljackan. En bra skaljacka är vindavvisande, vattentät och har bra andningsförmåga – vilket gör att du kan använda den i alla väder och till de flesta aktiviteter. I varmare klimat kan du ha den direkt över en tunn tröja eller t-shirt. Behöver du mer värme kan du ha flera lager under den, exempelvis en värmande mellanlagersjacka eller fleecejacka. På så sätt får du skydd mot vind och regn samtidigt som du enkelt kan styra hur mycket värme du behöver genom att ta av eller knäppa upp vissa lager. Spana in vårt breda utbud av skaljackor här.

Vet du med dig att du kommer vara ute i kallt väder, exempelvis i skidbacken, kan du istället satsa på en varmare jacka direkt. Hos oss på Outnorh hittar du varma jackor som håller dig torr och varm i kallare väder, lättviktsdunjackor som du enkelt kan packa med dig eller skidjackor som ger dig både värme och rörelsefrihet i skidbacken.

Herrbyxor som tål väder och vind

Dina byxor utsätts för mycket när du vistas utomhus och ägnar dig åt friluftsliv. Ibland kan du vilja sitta på en ojämn stubbe. Ibland sätter du dig på knä för att titta på något på marken. Ibland går du genom högt blött gräs som blöter ner byxorna. Och allt som oftast går du och rör på dig så att du får upp värmen – därför blir ventilationen väldigt viktig. I vårt breda utbud av herrbyxor hittar du friluftsbyxor med förstärkta knän och rumpor, med extra ventilation som samtidigt är vind- och vattenavvisande. Blir de blöta torkar de dessutom mycket fortare än byxor gjorda helt av bomull.

Behöver du byxor som klarar hällregn, hårda vindar, träning utomhus eller en dag i skidbacken har vi på Outnorth även regnbyxor, skalbyxor, träningsbyxor eller skidbyxor i olika prisklasser.

Mellanlager och understa lagret

För att vara fullt kittad för alla äventyr räcker det inte med bara jackor och byxor. Du vill ha värmande lager närmare kroppen, som dessutom helst ska andas bra och transporterar bort fukt. Beroende på aktivitet och väderlek behövs olika många och olika varma lager. Hos oss på Outnorth hittar du allt från ullunderställ till sköna tröjor och skjortor att ha under som mellanlager eller närmast kroppen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!