Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Herrbyxor

(818 produkter)

Rätt byxor kan vara avgörande för en bra upplevelse, oavsett om du ska ut på vandring, träna på gymmet eller åka skidor. Hos Outnorth hittar du därför byxor för alla tänkbara användningsområden, vare sig du behöver ett par friluftsbyxor till vandringen eller några slitstarka skidbyxor till vintern.

Byxor för varje situation

När det kommer till friluftsliv och träning, så finns det ett oändligt antal olika byxor att välja på. Vissa är gjorda för att hålla dig torr i fuktigt väder, medan andra andas och passar bättre till sommarutflykter. Till träningen behöver man byxor med bra passform och till skidåkningen måste byxorna hålla dig varm utan att hindra dig från att röra dig framåt. Oavsett vilka byxor du letar efter, så hittar du de här hos oss.

Att tänka på när du väljer byxor

Det första du måste tänka på är vad du ska använda byxorna till. Ska du till exempel ut på vandring till sommaren och behöver slittåliga byxor att ha på sig i skogen? Eller letar du bara efter några snygga vardagsbyxor du kan ha på jobbet? Du kanske har barn och behöver några regnbyxor att dra på dig när ni ska ut och leka i alla slags väder.


När du har tänkt noggrant igenom vad du kommer använda dina byxor till, så är det dags att tänka på alla olika funktioner du tycker är viktigast. Måste byxorna vara vattentäta? Ska de andas och vara slitstarka? Är det viktigt att de håller på värmen? Eller måste du ha mycket rörelsefrihet till träning eller löpning? Outnorth har något för varje behov. Välj bland:

Det finns inte dåligt väder, bara dåliga kläder

Här uppe i Norden har vi ett mycket skiftande väder och det blir ofta väldigt blött, både vår, höst och även på vintern. Därför är det viktigt att ha funktionella regnkläder till herr i garderoben. För aktiva män håller det helt enkelt inte bara med en regnjacka, man borde komplettera med ett par regnbyxor också. Vi har praktiska regnset för herr av hög kvalitet från kända märken som Urberg och Didriksons. Rusta upp din garderob med det som behövs för att kunna njuta av den underbara svenska naturen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!