Herrjackor

(1876 produkter)

Är du på jakt efter en ny jacka till nästa skidsemester? En dunjacka inför den mer kalla årstiden, eller kanske en tunn och skön vårjacka? Vi erbjuder ett brett utbud av olika herrjackor från välkända varumärken som Didriksons, The North Face och Peak Performance.

Herrjackor för alla tillfällen och årstider

Jackan är ett viktigt basplagg i våra garderober som kommer i flera modeller och med olika egenskaper – allt för att fylla de funktioner vi önskar med våra jackor. Det kan vara allt från rejäla vind- och vattentäta jackor och värmande fleecejackor, till tunna och mer svala jackor, samt funktionella regnjackor. Oavsett vilken typ av jacka du letar efter så kan du hitta den hos oss. Välj bland:

Att tänka på när du väljer jacka

Av alla jackor som finns, vilken ska man då välja? En jacka kan till exempel vara mer allround i sin design och är på så sätt mer flexibel för att passa olika ändamål. Eller så kan jackan vara utrustad med funktioner för att uppfylla mer specifika krav.

Innan du köper din jacka så rekommenderar vi att du tänker igenom när jackan ska användas. Letar du till exempel efter en värmande vinterjacka kan du fundera över i vilka situationer du kommer att behöva bära den. Kommer den främst användas till vardags, till och från jobb? Kommer den även att åka på när dina barn vill leka i snön? Eller ska den kunna stå emot kylan under semestern i fjällen?

Beroende på hur ditt behov ser ut så kan olika funktioner på jackorna passa olika bra. Behöver till exempel jackan vara vatten- och vindtät? Flera jackor är utrustade med material som skyddar mot väta och vind. Ett sådant skydd hittar du såklart på regnjackor, men även tunna jackor, olika skaljackor och rejälare vinterjackor kan vara utrustade med exempelvis ett membran som gör dem vattentäta.

Är det viktigt att jackan klarar av att hålla dig varm? Då ska du satsa på en fodrad jacka, alternativt en skaljacka som kombineras med ett mellanlager. Då kan du enklare anpassa din klädsel till olika temperaturer.

När du har en tydligare bild så kan du enkelt ta hänsyn till det som står i produktbeskrivningarna för att på så vis hitta den jacka som passar dina behov bäst.

Komplettera din jacka med underställ

För att smidigt kunna möta kallare temperaturer så är ett skönt underställ ett bra alternativ. Lager på lager är ett effektivt sätt att klä sig vid olika fritidsaktiviteter. Med ett underställ under exempelvis höstjackan kan du enkelt ge kroppen lite extra värme. Se våra underställ här.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!