Regnkläder Herr

(101 produkter)

Här hittar du regnkläder för herr i olika modeller, material och design från klassiska märken som Didriksson, Tretorn och Haglöfs.

Vilka regnkläder ska jag välja?

Bland utbudet av regnkläder så ser man snart att de är utformade på olika sätt och i olika material. Galon är inte det enda vattenavvisande materialet, där vissa plagg istället kommer i andra vattentäta material. Regnkläderna kommer också i olika prisklasser där vissa är dyrare medan andra regnkläder för herr är billigare. Vilken av alla modeller ska man då välja?

Material som passar ditt behov

Det finns både för- och nackdelar med de olika material som regnkläderna är utformade i. Galonet är ett material som effektivt kan stå emot stora mängder vatten. Det är dessutom lättskött tack vare dess glatta yta, och du kan därmed smidigt rengöra den om den skulle bli smutsig.

Vad som skiljer galon mot vissa andra material är att den inte andas och kan därmed inte transportera fukt som kanske bildats på huden. Detta spelar kanske inte så stor roll om du främst hade tänkt bära kläderna till och från jobbet, eller när du går runt på stan. Om du däremot tror att du kommer bära regnkläderna under mer aktiva tillfällen som raska promenader, kan det vara skönt med att plagg som både står emot regn och transporterar bort den fukt som bildats på din hud när du är i rörelse.

Regnkläder i olika prisklasser

Våra regnkläder för herr kommer i olika prisklasser beroende på design och vilka egenskaper de har. Fundera över hur mycket du tror att du kommer att använda regnkläderna och vilka egenskaper du tycker är viktiga, så att kläderna uppfyller dina behov. På så vis kan du enklare avgöra om du ska satsa på att investera i en dyrare modell, eller om regnkläder till billigare pris räcker gott och väl för dig och de behov du har.

Våra regnkläder för herr

Bland våra regnkläder för herr hittar du både regnjackor, regnbyxor men även kompletta regnset.

Regnjackor

Här hittar du regnjackor i olika stilar och färger. Allt från stilrena, svarta regnjackor till mer färgglada jackor i bland annat gult, rött, och grönt. Vissa av jackorna kommer i galon, medan andra är mer utformande som skalplagg och är både vind- och vattentäta med bra andningsförmåga. Se våra regnjackor för herrar här.

Regnbyxor

Behöver du komplettera din jacka med ett par funktionella regnbyxor? Bland våra regnbyxor för herr hittar du kvalitativa byxor som effektivt står emot regn och rusk. Med ett par regnbyxor kan du obehindrat röra dig ute i regnet utan att bli blöt. Välj bland våra regnbyxor för herrar här.

Regnset

Med ett regnset är du helt utrustad inför regniga dagar. Vi har regnset för herr i både galon och andra vattentäta material. Se alla våra regnset för herrar här.

Så kompletterar du dina regnkläder för extra värme

Galon eller ett skalplagg må vara vattenavvisande men är inte alltid särskilt värmande. Om du önskar ett mer värmande regnplagg så finns det alternativ av fodrade regnkläder. Men önskar du däremot vara lite mer flexibel så är ett alternativ att komplettera regnkläderna med exempelvis en fleece eller ett skönt underställ inunder. På så vis kan regnkläderna med fördel användas både när det är kallt eller mildare utomhus.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!