Skidkläder Herr

(328 produkter)

Skidkläder herr

Upplev den ultimata skidupplevelsen med våra skidkläder för herr av högsta kvalitet. Är du redo för snabba äventyr i pisten? Oavsett om du är en erfaren skidåkare eller ska ta din första skidlektion i år kommer våra högpresterande skidkläder att hålla dig varm, bekväm och torr i backen.

I vår kollektion av skidkläder hittar du ett brett utbud av skidbyxor, skidjackor och skidställ för herr, alla designade för att hålla länge och vara sköna att ha på sig under hela skidresan. Vi har ett brett sortiment av skidkläder och skidutrustning, inklusive jackor, byxor, handskar och mössor.

Skidkläder för slalom och offpist

Våra skidkläder från välkända och väletablerade varumärken är gjorda av högkvalitativa material med många modeller som både är vattentäta och andningsbara, vilket säkerställer att du håller dig varm och torr oavsett väderförhållanden.

Välj rätt skidjacka och skidbyxor för offpist eller slalomåkning, så att du har den perfekta kombinationen av komfort och rörelsefrihet beroende på vilken sorts skidåkare du är. Vi har både tunnare modeller som du kombinerar med underställ eller baslager och fodrade jackor för dig som ofta fryser i backen.

Snygga skidjackor från kända varumärken

Hos Outnorth kan du hitta mängder av snygga skidjackor för herr, från några av marknadens ledande varumärken. Vi har många olika modeller i flera valbara färger och den praktiska filterfunktionen på hemsidan hjälper dig att hitta rätt jacka för dig. Välj helt enkelt din storlek, föredragna färg och andra egenskaper som är viktiga för dig och hemsidan visar upp de skidjackor som uppfyller dina krav. Du kan även filtrera på material eller varumärke om du bara vill se jackor från ett visst märke.

Bekväma skidbyxor för herr

Våra skidbyxor finns i modeller som är designade för maximal rörelsefrihet och komfort. Här hittar du både fodrade modeller som håller dig extra varm och BIB-modeller som sitter skönt och passar dig som åker offpist. Kombinera gärna med varma skidstrumpor för att säkerställa optimal komfort i backen.

Rätt skidbyxor kan göra en enorm skillnad i backen. Byxor som sitter perfekt och håller dig varm och torr under dagen är viktigt för att du ska kunna njuta av din skid- eller snowboardåkning. Ingen vill ju bli blöt eller vara obekväm i liften eller när man försöker ta den där svåra slalomsvängen som utmanar din skicklighet ordentligt.

Välj rätt material för dina skidkläder

I vårt sortiment finns skidkläder för herr i många olika material. Vi erbjuder många valmöjligheter så att alla kan hitta skidkläder som passar just sina behov och smak. I listan av material hittar du:

Olika material är lämpliga för olika typer av förhållanden. Skidkläder kan ha olika yttermaterial och innermaterial och för att göra saker lättare för dig har vår filterfunktion alternativen för både inner- och yttermaterial.

Hur väljer jag rätt skidkläder?

Att ha rätt skidkläder kan vara skillnaden mellan att ha en bekväm och rolig dag i backen och att avsluta dagen tidigt för att du är blöt och inte har kul längre. Här är några viktiga saker du bör tänka på när du väljer de bästa skidkläderna för dig:

Väderförhållandena: Var och när på året ska du åka skidor? Om du åker skidor i riktigt kalla klimat behöver du tjockare och varmare lager med mer fording, medan lättare och mer andningsbara material är ett bättre val om du till exempel åker på våren.

Lager på lager: Du kanske har en perfekt skidjacka, men utan flera lager under jackan kan det fortfarande bli kallt. Investera i bekväma bas- och mellanlager som är sköna att ha på sig hela dagen. Baslagret bör transportera fukt medan mellanlagret används för extra skydd mot kylan.

Material: Välj skidkläder gjorda av vattentäta och andningsbara material som Gore-Tex eller liknande vattentäta membran. Högkvalitativa material hjälper till att hålla dig varm, torr och bekväm hela dagen och håller dessutom längre än billigare alternativ.

Passform: Se till att dina skidkläder passar dig ordentligt. För lös passform gör att materialet inte kan hålla inne värmen och för tätt är obekvämt och gör att du känner dig begränsad i backen. Många skidkläder av högre kvalitet är justerbara med dragkedjor och tryckknappar som låter dig finjustera passformen. Hos Outnorth får du dessutom 30 dagars öppet köp och fria returer så att du kan testa kläderna hemma.

Stil: Funktion i all ära, men du vill ju också känna dig snygg i backen. Välj skidkläder som passar din personliga stil, i material och färger som du tycker ser bra ut. Vi har mängder av olika modeller och stilar du kan välja mellan.

Beställ skidkläder för herr hos Outnorth

Hos Outnorth kan du hitta ett brett sortiment av högkvalitativa skidkläder för herr, i många olika stilar och material. Vi har skidkläder från några av de ledande varumärkena inom vintersport och erbjuder dessutom förmånliga köpvillkor. Beställ all din skidutrustning hos oss och få hem dina nya produkter i god tid inför skidsäsongen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!