Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Träningskläder Herr

(856 produkter)

Här hittar du vårt stora sortiment av träningskläder för herr. Vi har allt från träningsbyxor till handskar och strumpor så att du kan köpa allt du behöver för din träning, på en och samma plats.

Att ha rätt träningsutrustning och träningskläder gör att du kan prestera bättre och vara bekväm medan du tränar. Hos Outnorth hittar du både snygga och funktionella träningskläder för herr, från välkända varumärken i många olika modeller och stilar.

Träningskläder för herr från välkända varumärken

När det kommer till träningskläder är det viktigt att man väljer kläder som passar och som är av hög kvalitet. Högkvalitativa träningskläder håller längre, är ofta bekvämare och hjälper dig att träna hårdare och gå lite längre än du trodde att du orkade. Hos Outnorth kan du hitta högkvalitativa träningskläder för herr från bland annat följande varumärken:

Välj bland några av de ledande varumärkena på marknaden för att prestera bättre under träningen. Med hundratals valmöjligheter och modeller kommer du med all säkerhet att hitta träningskläder som passar just dig och den typ av träning du föredrar.

Våra träningskläder i olika kategorier

I vårt utbud kan du hitta träningskläder för nästan alla aktiviteter. Vare sig du joggar utomhus under hösten eller tränar crossfit på gymmet kan du hitta precis rätt kläder här. Vi har även flera modeller av muskelstöd och kompressionsprodukter som hjälper dig under träning eller rehabilitering. Vi har delat upp träningskläder för herr i följande kategorier:

Träningsjackor och västar som håller dig torr

Är du ute och springer varje morgon? Vill du kunna stå emot vädret och gå på joggingturen trots att det regnar eller är kallt ute? Då behöver du en av våra snygga och bekväma träningsjackor eller västar.

Jackor specifikt designade för träning är ofta tillverkade i material som andas och släpper ut fukt, så att din kropp inte blir för varm eller kall under träningen. De flesta jackor och västar avsedda för utomhusträning är även vattenavvisande eller helt vattentäta. Hitta en modell som passar just din typ av träning och kombinera gärna med ett par löparskor av hög kvalitet.

Bekväma träningsbyxor och shorts

Vandring i fjällen, squats på gymmet och långa cykelturer behöver alla olika sorters byxor. Med rätt träningsbyxor blir träningen både skönare och bekvämare och du kan lättare fokusera på dina träningsmål. Bland våra byxor och shorts hittar du produkter som passar träning både inomhus och utomhus.

Kompressionsbyxor, cykelbyxor och varma långbyxor för träning under vintern. I Outnorths sortiment kan du hitta precis de byxor som kommer att göra dina träningssessioner bättre.

Träningströjor för olika sorters träning

Välj mellan hundratals tröjor för att hitta något som passar dina behov. Vi har både kort- och långärmade tröjor i många olika material som passar olika sorters väder och träningsformer. Behöver du en luftig t-shirt som andas eller en värmande långärmad tröja att ha under träningsvästen? Här kan du hitta tröjor för all sorts träning.

Träningshandskar och muskelstöd för korrekt form under träning

När man lyfter tungt eller tränar utomhus är det viktigt att använda träningshandskar avsedda för den sortens träning du sysslar med. Vi har ett brett sortiment av handskar för cykling, tyngdlyftning och träning utomhus under vinterhalvåret. Rätt handskar skyddar inte bara dina händer och fingrar, du får även bättre grepp runt skivstången, cykelstyret och kan göra övningar på marken utan att skrapa upp huden på händerna.

Vi har även många olika modeller av muskelstöd och kompressionsprodukter. Använd dessa för att ge kroppen extra stöd där det behövs, till exempel om du har en skada som du rehabiliterar eller om du behöver lite extra stöd runt lederna för att förebygga skador.

Att välja rätt material på träningskläderna

Träningskläder finns i många olika material som alla har sina för- och nackdelar. En del material är bättre för träning i kallt väder medan andra är bättre på att absorbera svett och fukt. Våra träningskläder för herr finns att välja i bland annat följande material:

Du kan filtrera våra träningskläder efter material för att göra det lättare att hitta de kläder du är ute efter. Välj kategori och kryssa sedan i det material du är ute efter i filter rutan. Syntetiska material är mer hållbara och skyddar bättre mot vind medan bomull och ull är perfekta val om du ska träna i riktigt kalla miljöer.

Köp dina herr träningskläder hos Outnorth

Hos Outnorth kan du hitta allt du behöver för outdoor livet och träning. I vårt sortiment av träningskläder och sportkläder för herr finns allt du behöver för att kunna träna bekvämt och prestera bättre. Vi har satt ihop ett sortiment med träningskläder från några av de ledande varumärkena på marknaden, för att du ska kunna välja mellan högkvalitativa produkter som håller länge och sitter perfekt. Beställ dina träningskläder hos Outnorth och låt inte vädret stå i vägen för träningspasset.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!