Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Vi på Outnorth erbjuder ett brett utbud av herrkängor för olika ändamål och i olika prisklasser. Bland våra kängor hittar du varumärken som Blundstone, Timberland och Viking.

Hitta rätt känga för dina behov

När du ska inhandla ett par nya herrkängor är det såklart viktigt att du hittar ett par som passar just dina behov. Fundera över när kängorna ska användas. Letar du efter ett par skor att använda till vardags när du går till jobbet eller går runt på stan? Eller behöver du ett par ordentligare modeller som även klarar av lite mer friluftsliv och vandringar?

När du har en tydligare bild kommer det bli lättare att hitta ett par som passar just dina behov. Läs produktbeskrivningarna när du letar efter ett par kängor. Där kan du lära dig mer om kängornas egenskaper för att på så vis bilda dig en uppfattning kring vilka kängor just du ska välja.

Våra olika herrkängor

I vårt sortiment hittar du kängor utformade för olika ändamål. Med olika funktioner kan de klara av långa vandringar, stå emot väta och hålla värmen, samt bara vara snygga och bekväma när du ska gå till jobbet. Beroende på funktioner och material så kommer våra skor i olika prisklasser där du hittar både billigare och dyrare herrkängor.

Vandringskängor

Att ha bra skor på fötterna när du är ute och vandrar är en självklarhet, så att du undgår problem som irriterande skavsår och ömma fötter. Tänk på att välja de skor som passar både dina fötter men också destinationen för vandringen. Exempelvis så avgör varmt eller kallt klimat vilka du ska välja. Vi erbjuder både varma och mer svala kängor som antingen har höga och låga anklar. Se alla våra vandringskängor här.

Jaktkängor

Våra jaktkängor kommer i flera modeller och design, så som hög eller låg ankel. Det är givetvis viktigt att du hittar en modell som passar just dina fötter, då skorna ofta ska användas under långa, koncentrerade pass där man kanske inte har möjlighet till ombyte. Se våra jaktkängor här.

Vardagskängor

Ett par vardagskängor som både är snygga och sköna är ett perfekt komplement till garderoben under våren, hösten eller vintern. Välj bland modeller i läder eller vattentäta material, som antingen är nätta i utformningen eller mer rejäla. Se alla våra vardagskängor här.

Fodrade kängor

Inför den mer kalla säsongen på året så vill man gärna ha något mer värmande på fötterna. Vi har flera modeller av fodrade herrkängor som passar utmärkt under höst- och vinterhalvåret. Vi har även flera alternativ av skor i vattentäta material som exempelvis Gore Tex, som effektivt står emot slask och väta. Se alla våra fodrade kängor här.

Ta hand om dina kängor

För att bevara kvalitén och livslängden på dina kängor är det viktigt att du tar hand om dem. Vi rekommenderar att du ser till att impregnera dina skor emellanåt så att de bättre står emot väta, samt smörjer in läderskor så kvalitén bevaras och så att de inte torkar ut. Du hittar flera alternativ av impregnering och skovård bland våra skotillbehör.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!