Fodrade Kängor herr

(26 produkter)

Är du på jakt efter ett par varma, fodrade kängor för höst- och vintersäsongen? Vi på Outnorth har ett stort utbud av fodrade herrkängor från kända varumärken som Cat, Haglöfs och Timberland.
Har du inte bestämt dig för vilken sorts känga du är ute efter så rekommenderar vi att du även tar en titt på våra andra typer av kängor:

Att tänka på när du väljer kängor

När du ska köpa dig ett par fodrade kängor är det viktigt att du funderar över vad du ska använda dem till. Ska de användas som vardagsskor för att ta dig från punkt A till punkt B på sandade trottoarer? Eller robusta kängor som du vill använda på barmark, i skog eller på gården när du skottar snö? Kanske vill du bara ha ett par snygga kängor och samtidigt slippa halka på en isfläck.

Vattentäta kängor

Våra kängor kommer i en mängd olika material och utföranden. Är du till exempel ute efter en sko som tål väta har vi kängor med GORE-TEX® Insulated Comfort-membran, det patenterade materialet PU, yttermaterial i gummi och andra vattenavstötande material.

Fodrat och stilrent

Om det är komfort och stil du letar efter finns det Chelsea-modeller i läder med varmt ullfoder, eller mockaboots med foder av fårskinn och slitstark gummisula.

Slitstarkt material

För arbete ute i det fria eller lek med barnen i snön rekommenderar vi en robust känga i slitstarkt läder eller nubuck, med skyddande gummiförstärkning i tå och häl. Med grovmönstrade sulor av gummi kan du vara säker på att du får ett bra grepp när du rör dig på halt underlag.

Hållbar konsumtion

För den miljömedvetna konsumenten finns det i Outnorths sortiment även möjlighet att köpa kängor med hållbara material, som miljövänlig premiummocka, fluorkarbonfritt membran och skosnören av återvunnet material.

Vi på Outnorth hoppas att våra tips kan guida dig i jakten på rätt fodrade kängor. Du finner även mer information på sidorna för varje produkt.

Ta hand om dina fodrade kängor

För att bevara kvalitén och livslängden på dina kängor är det viktigt att du tar hand om dem. Vi rekommenderar att du ser till att impregnera dina skor emellanåt så att de bättre står emot väta, samt smörjer in läderskor så kvalitén bevaras och så att de inte torkar ut. Du hittar flera alternativ av impregnering och skovård bland våra skotillbehör för herr.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!