Vinterskor Herr

(65 produkter)

Vinterskor för herr

Här hittar du vårt utbud av snygga, bekväma och varma vinterskor för herr. Bra vinterskor håller dina fötter varma och torra samtidigt som de skyddar mot halka samt kompletterar din outfit. Välj mellan slitstarka modeller för vandring i naturen och stilsäkra vinterskor som du kan ha på kontoret. Vi har vinterskor i många olika material och design så att du kan hitta ett par som passar just dig och din personliga stil.

Snygga vinterskor för hektiskt stadsliv

Bor och jobbar du i stan behöver du med all sannolikhet tampas med slask och blöt snö under vintern. Den höga koncentrationen av människor i kombination med närheten till fordonstrafik gör att trottoarer och gångvägar i städer ofta är översvämmade av slask och svart snö under vintern. För att skydda dina fötter mot slasket och hålla dem torra behöver du ett par riktigt bra vinterskor.

Hos oss hittar du ett brett utbud av vinterkängor, stövlar och skor som ser till att dina fötter är torra och bekväma under hela vintern. Men fokus på funktionalitet och bekvämlighet behöver inte betyda att man tummar på stilen. Vi har gott om modeller som både skyddar mot slasket och passar bra på kontoret och på finrestaurangen. Välj ett par snygga skinnskor som håller vatten och slask ute och komplettera din bästa outfit.

Vinterstövlar för män som inte låter vädret stå i vägen

Spenderar du mycket tid i naturen eller bor i ett område där du behöver gå i snö ofta kanske du bör fundera på ett par snygga vinterstövlar. Stövlar är högre än vanliga vinterskor och passar därför bra om du ska gå i djup snö. De håller dessutom dina fötter varma och bekväma hela vintern.

Vinterskor i olika material

I vårt utbud av vinterskor för herr kan du hitta skor i läder, skinn, gummi, mocka och vattentät Gore-Tex. Vilket material du bör välja beror på hur mycket du kommer att behöva gå i snö i slask under vintern men för många är valet nästan helt baserat på smak och stil. Alla våra vinterskor är av hög kvalitet och håller dina fötter varma och torra, så att du  tekniskt sett kan välja det material du tycker ser bäst ut.

Vill du ha extra varma skor bör du välja fodrade vinterskor. Dessa modeller har ett extra lager av foder på insidan av skon som håller dina fötter riktigt varma medan det yttre lagret håller vatten, slask och vind ute. Är bekvämlighet viktigast? Välj en modell utan skosnören som är enkla att dra på och av. Är det ofta is på vägarna där du är på vintern kan du välja ett par vinterskor med dubbar under sulan för ett extra halkskydd.

Vinterskor för herr från välkända märken

Hos Outnorth hittar du högkvalitativa vinterskor, jackor, handskar och andra vinterkläder som håller dig varm under årets kallaste månader. Våra vinterskor kommer från välkända märken som till exempel Timberland, Icebug, Salomon och Tretorn.

Här kan du hitta låga vinterskor, höga stövlar, vattentäta modeller med Gore-Tex membran och skor med dubbar under sulorna för att skydda mot halka. I vårt välsorterade sortiment med modeller i olika stil och med olika syften, kan alla hitta ett par vinterskor som passar dem.

Köp dina vinterskor för herr hos Outnorth

Är du ute efter ett par snygga, varma och bekväma vinterskor för herr har du kommit helt rätt. Hos Outnorth kan du lita på att du hittar produkter som är designade för ett aktivt liv, året runt. Våra vinterskor kommer från märken som är kända för sin höga kvalitet - vi har ett brett utbud med modeller som passar alla.

Välj ett par riktigt varma och fodrade vinterskor, ett par vattentäta vinterstövlar eller ett par snygga och låga vinterskor som ersätter finskorna när temperaturen sjunker. Med vår smarta filterfunktion till vänster om skorna kan du enkelt hitta en skomodell som uppfyller dina kriterier. Vi erbjuder alltid fri frakt på beställningar över 499 kr och har fria returer, så att du kan prova dina vinterskor hemma i lugn och ro. Köp dina vinterskor för herr hos Outnorth och håll fötterna varma och torra hela vintern.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!