Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Bivak Mitt - ID: 1163529-0210

HestraBivak Mitt

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bivak Mitt från Hestra

Hestra Bivak Mitt är en varm tumhandske i slitstarkt, impregnerat Army Leather. Snölås stoppar snö från att tränga in i handsken. Löstagbart ullfrottéfoder. YTTERMATERIAL Ovandel i vind-, vattentätt och ventilerande HESTRA Triton trelagers polyamidväv. Army Leather-getskinn i handflatan och på handens ovansida.
FODER Löstagbart foder i ullfrotté.
DETALJER Snölås. Dragband över handleden.
Familjeföretaget HESTRA grundades 1936 i småländska Hestra. Företaget drivs av tredje och fjärde generationen Magnusson och är idag ett av de internationellt ledande handskvarumärkena inom skidåkning, friluftsliv, mode och yrke. Design och utveckling sker på huvudkontoret i Hestra. Tillverkning sker i egna fabriker vilket medför god kontroll över produktionskedjan och en högkvalitativ slutprodukt. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av handskar för olika åldrar, aktiviteter och ändamål.

Mer från Hestra

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!